Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld TrishaVoor http://www.bollywoodhungama.com, via Wikimedia Commons

Trisha is de uitspraak van de Zuid-Indiase filmindustrie al jaren, en het is niet verwonderlijk, gezien het feit dat haar fantastische figuur en sensuele goede looks kunt laten mannen ademloos. Echter, een hoop werk gaat achter het argument dat fysieke en uiterlijk, en Trisha niet verlegen om haar schoonheid geheimen te onthullen voor anderen!

Beauty Secrets Trisha


A. De werkzaamheden binnen: Trisha Beauty Tips

  • Dieet tips Trisha heb talloze jonge fans geholpen om hun voedselinname te veranderen en nemen een gezonder dieet en voedzaam. Een grote fan van vitamine C voor zijn voordelen voor de gezondheid, Trisha zorgt ervoor om zijn fruitschaal pakken met veel citroenen, sinaasappelen en andere citrusvruchten. Zij zijn de reden achter haar stralende huid en zorgt ervoor dat zijn visie blijft sterk voor de komende jaren.
  • Vers granaatappelsap, veel water en sappen deze dertig, hoe meer het lichaam van de actrice en de huid gehydrateerd te houden. Hij vertelde verslaggevers vele malen dat het drinken van meer vloeistoffen kunnen afhouden veroudering, en ze besluit om dranken die veel antioxidanten in hen zoals groene thee in zijn dieet op te nemen.
  • Een stevig en gezond lijkt de mantra van de fitheid van de actrice te worden. Hij zegt dat een zwaar ontbijt met omelet, parathas en wrongel de kick-start nodig voor de dag, en zorgt ervoor dat u vol voor een relatief langere periode van tijd voelen. Ontbijten onvoldoende oorzaak herhaalde hongergevoel en leiden tot ongezonde snacks.

B. En dan, werken buiten: Trisha Fitness Tips

  • Trisha is een grote fan van de vrije hand oefeningen en ze gelooft dat ze zijn grote manieren om je bovenlichaam en armen toon. Yoga is een favoriet met haar en met andere actrices. Zij gelooft dat yoga stimuleert je stofwisseling leidt tot de gezondste manier om gewicht te verliezen. Helpt haar omgaan met de stress en hectische schema van de cinema. Ze heeft vaak op gewicht voor een aantal van zijn rollen, maar laat dit gewicht fluctuatie van invloed zijn gezondheid door het beoefenen van yoga regelmatig.
  • Trisha is een van de mooiste actrices momenteel regelen het Telugu filmindustrie. Ze staat erop cardio routine die hielp haar aan te scherpen haar bovenlichaam kracht. Het is niet altijd mogelijk voor haar te houden aan een vast trainingsprogramma, maar ze slaagt te knijpen in een tijd voor de oefeningen elke dag.

Trisha Make-up tips:

Kollywood heeft onlangs ontdekt het belang van HD make-up die is bedoeld voor HD-camera's. Trisha is dol dressing, en de truc is een passie van jongs af aan geweest. Zij is van mening dat de correcte toepassing van make-up tot een kunstvorm zijn, en als gevolg daarvan, vervolmaakte hij zijn vaardigheden. Ze is gemakkelijk een van de man, gekleed in Kollywood en aanbeden van alle partijen.

Het is gebaseerd op een aantal essentiële onderdelen dragen truc met haar. Een goede basis om precies met uw huidskleur, lichte roodheid op, eyeliner en mascara en lip kleur overeenkomen is alles wat hij nodig heeft om zijn dag look compleet. 'S nachts of op feestjes, uiterlijk, is natuurlijk een beetje' zwaar en ze draagt ​​het met momentum. Trisha is even comfortabel op slijtage desi en westerse kleding en haar slanke figuur zorgt ervoor dat ze ziet er drop-dead gorgeous in beide.

Dus deze schoonheid werkt hard om haar prachtige scherm en de rode loper te bereiken kijkt. Niemand kan zich voorstellen te kijken naar haar dat ze op de verkeerde kant van de dertig. Kan nog steeds geven jongere meisjes een run voor hun geld, en hier bepaalt het succes van haar schoonheid geheimen en fitness.

Omvatten niet de bovenstaande tips in je dagelijkse routine en deel uw succesverhalen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha