Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld Tamanna, via Wikimedia Commons

Actrice Tamanna staat bekend om haar prachtige looks, grote figuur en lange donkere vlechten. En 'een van de mooiste gezichten van de cinema van Zuid-India. Zijn mantra fitness, beauty geheimen zijn iets dat elk meisje wil weten, en heeft veel journalisten gedwongen om informatie over wat maakt haar blik zo geweldig elke dag te verspreiden. Hier is deze mooie actrice, beauty geheimen Tamanna Bhatia, samen met fitness en dieet geheimen gedeeld door u:

Tamanna geheimen achter zijn Beauty & Fitness

Voedingswaarden van Tamanna:
  • Tamanna is een grote fan van yoghurt, en te zijn opgevoed in het zuidelijke deel van het land, dat is zich terdege bewust van de voedingswaarde van yoghurt. Ze omvat in elke maaltijd en gelooft dat het lichaam afkoelt, waardoor ze lange uren doorbrengen in intense hitte, vuren. Tamanna is ook erg dol op gebakken, maar biedt weerstand aan zijn verlangens te genieten als ze is de figuur-bewuste en bewust van de behoeften van de sector.
  • Drink veel van vloeistoffen zoals water, vruchtensappen, soepen en houdt haar huid en lichaam gehydrateerd. Echter, Tamanna waarschuwt overindulging in vruchtensappen zoals ze bevatten grote hoeveelheden van zowel koolhydraten en suikers en kan schadelijk zijn voor de gezondheid indien genomen te vaak. Hij begon zijn dag met een paar geweekte amandelen en een glas warm water met honing en citroen sap gemengd in. Dit, zegt hij, spoelt gifstoffen uit zijn lichaam en bereidt zich voor op nog een slopende dag van scheuten.
  • Net als elk ander meisje van haar leeftijd, Tamanna houdt van ijs en chocolade, en ze verwent haar zoete tand af en toe. Echter, zijn sterke en intense training regime compenseert elke bereik als zijn dieet betreft. Tamanna gelooft in het eten van alles met mate en liever uit de buurt van diëten die vandaag nodig blijven.

Tamanna's training regime:

  • Tamanna raakt de sportschool elke dag zonder mankeren, en zijn coach is gewijd aan haar altijd aan zijn training routine te overzien. Abs crunches, gewichten, cardio en vrije hand oefeningen zijn de basis van zijn opleiding routine. Ze verzekert dat werkt voor een uur per dag zonder mislukken.
  • Yoga is zijn methode van anti-stress zichzelf. Ze combineert een serie asana's om de perfecte vorm te krijgen, en de resultaten zijn heel duidelijk voor iedereen te zien. Tamanna wordt beschouwd als een van de meest figuur-bewuste Hollywood-industrie, en er zijn goede redenen voor hetzelfde.

Make-up geheimen van Tamanna:

  • Tamanna haat make-up als ze niet filmen. Ze is zich bewust van de schadelijke effecten van agressieve chemicaliën. De voorkeur aan om te winkelen voor haar make-up in New York of Parijs, en is bijzonder bewust over de merken die gebruik maken. Zij voldoen aan haar huid en ze is prima met hen. Een lichte foundation om zijn donkere huidskleur voldoen, blush op, lipgloss en een vleugje kohl is alles wat u nodig heeft om te kijken als een miljoen dollar. Geeft de voorkeur aan om je haar in grote krullen sport drogen er natuurlijk uitzien.
  • Deze actrice is ook uiterst voorzichtig om make-up te verwijderen voordat het raken van de zak. Hij haalde een paar keer in zijn interviews dat het niet uitmaakt hoe moe ze is, gaat ze nooit naar bed zonder een goede reiniging, toning, hydraterende routine.
  • Tamanna gebruikt ook een pakket zelfgemaakte kurkuma, besan en neem bladeren als een gezicht en scrub zijn huid na een dag hard filmen. Dit verjongt de huid en opent de poriën waardoor de huid ademen.

Het kunnen niet allemaal, maar hier zijn een paar geheimen, die de beroemde actrice naar een lichaam fit en gezond te houden volgt. Waarom niet de bovenstaande tips proberen? Ze worden aanbevolen door de ster zelf! Gelieve te delen met ons de veranderingen opgetreden.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha