Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld Salma HayekGeorges Biard, via Wikimedia Commons

Salma Hayek, met zijn goede looks en Latijns wulpse lichaam, wordt beschouwd als een van de mooiste en meest exotische vrouwen van Hollywood. Naast het feit dat een groot acteur, die vooral bekend is voor haar welgevormde figuur nog afgezwakt, smeulende goede looks en melodieus accent. Ken de geheimen achter deze mooie dame Salma Hayek make-up, beauty, fitness, en nog veel meer ...

Salma Hayek Beauty Secrets en Makeup Secrets

De huid van Salma is bijna volledig vrij van gebreken, maar u verrast om te weten wat maakt het zo groot zou zijn.


 • Hayek heeft zijn fans ontelbare keren verrast en zei dat ze haar gezicht niet wassen in de ochtend, maar geeft de voorkeur aan om grondig schoon te overnachten. Er is een sterke wetenschappelijke reden achter dit. Miss Hayek zegt dat tijdens de nacht, de huid ademt sommige oliën die noodzakelijk zijn om de pH-waarde van de huid te handhaven. Als we wassen ons gezicht in de ochtend, zijn deze essentiële oliën en voedingsstoffen weggespoeld. De truc is dan ook om altijd schoon onze gezicht volledig 's nachts.
 • Hoewel ze genetisch gezegend met prachtige huid hebben, deze moeder van twee kinderen, is niet gespaard van beide rimpels. Maar ze nog steeds beheert om te kijken als een miljoen dollar. Hayek zegt abrikozengelei is zijn toverdrank, en maakt gebruik van crèmes abrikozengelei voor haar huid sprookje. Na het gebruik van hen allen zijn leven, heeft nu in deze geheime ingrediënt in haar assortiment van huidcrèmes, dat alleen te verkopen in een winkel in het hele land.

Salma Hayek Fitness Tips:

Salma Hayek meet droom van een perfecte zandloper figuur - 36-24-3 Ze is dol op Mexicaans eten, dat is inheems in haar en geeft toe dat ze vaak overindulges hetzelfde. Echter, in de gaten houden die u op uw gewicht en zorgt ervoor dat u een dagelijkse controle te houden. Wanneer ze is ongelukkig met het lezen, keert u terug naar de oefening.

Enkele tips die hij gebruikt om in vorm te blijven:

 • Hayek zweert bij de goedheid van wortelen en appels. Het geheim is een detox sap drinken allemaal natuurlijk. Het is voornamelijk gemaakt van wortelen en appels en geladen met hun goedheid van vitamine A en essentiële mineralen.
 • Neem twee of drie wortelen met groene stukjes verwijderd, een appel, een halve kleine bieten en een kwart van een citroen. Maal ze in een centrifuge en verwijder het schuim. Het resulterende mengsel wordt de voorkeur drankje van Salma Hayek, na een aanval van intense werk uit. Salma heeft dit bijna elke dag en zweert bij zijn vermogen om het spoelen van gifstoffen uit het lichaam. Hayek is stevig tegen kant en klare vruchtensappen, omdat zij hogere suikergehalte en doen meer schade aan je lichaam dan goed.
 • Hayek is een emotioneel persoon en ook, een emotionele eter. Als een klassiek geval, wendt zich tot voedsel wanneer ze gestresst. Dit is waarom ze de voorkeur aan deze drank als ontgift uw systeem en voorkomt dat het overindulging in voedingsmiddelen.

Uitoefenen zoals Salma:

 • In plaats van zeer lange, Salma gelooft in korte uitbarstingen van intense trainingen die slaapt in zijn opnameschema. Geleden workouts voor ongeveer dertig minuten per dag, zeven dagen per week.
 • De oefeningen Salma heeft wel de ambitie om de hartslag, zoals kickboksen, pilates, bal het werk en krachttraining te verhogen. Ze zweert ook door een afwisseling van push-ups en squat stoten. Deze zijn zeer goed voor het werken het hele lichaam en het verhogen van de hartslag aanzienlijk.
 • Jump squats, triceps, sauzen en andere trainingen houding worden ook begunstigd door Salma en haar coach.

Ga Glam als Salma!

Make-up van Hayek is vrij eenvoudig, omdat met een goede huid als zijn, minder is zeker meer.

Hier zijn enkele suggesties van dame:

 • Ze is van mening dat als je grote ogen, moet u gemakkelijk gaan op de make-up lippen. "Go Natural" is zijn motto, en het is iets dat je zelf uit te oefenen.
 • Salma maakt gebruik van een lichtere kleur aan haar grote ogen spelen up. Dit helpt om een ​​beetje 'de aandacht toe op de ogen. Dan donkere tinten gebruikt u om te spelen op de kleur. Groene oogschaduw is haar favoriete kleur en ze wordt vaak gezien draagt.
 • Ze is ook een groot voorstander van getinte moisturizers waarom glitter toe te voegen aan de huid. Ook reflecteren het zonlicht goed en maken de huid gloeien, zonder de zware last van stichtingen en markeerstiften.

Dit waren de tips geheimen achter het lichaam ongelooflijk fit en bochtige Salma Hayek en haar blik glamoureuze. Probeer een beetje 'van het bovenstaande, en vertel ons welke je het beste bevalt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha