Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld Rani Mukherjee



, via Wikimedia Commons

Vraag iedereen en je het ermee eens dat Rani Mukherjee is de echte koningin van Bollywood. Ja, denk aan die ogen licht bruin en een verleidelijke stem husky. Die in je opkomt? Rani Mukherjee toch?

Deze bom is somber heeft zeker massale aantrekkingskracht en is een blikvanger wanneer ze woont rode loper evenementen. Rani lichtbruine ogen zijn een van de beste eigenschappen die je hart veroveren. Zelfs zonder make-up, niet aan zijn fans te betoveren.


In tegenstelling tot andere actrices, heeft haar handelen natuurlijke en subtiele schoonheid geboeid miljoenen harten. Denk na over hoe om te kijken als Rani Mukherjee? Hier is uw antwoord. Lees verder !!

Rani Mukherjee beauty geheimen

Rijke Mahonie gekleurd haar: Haar haar is het meest aantrekkelijke deel van haar schoonheid. Houdt van haar lange rechte meeste van de tijd. Van alle haarkleuren, ze geeft de voorkeur aan de rijke mahonie van toepassing, als de beste suite zijn teint. De laatste tijd komen jullie met de laatste avatar van de lange snede niveau dat maakte haar blik zelfs sexier.

Rozenwater voor het oog: Deze dame met rokerige ogen, Rani Mukherjee, geldt vaak een toner oog dat is gemaakt van rozenwater. Zoals hij uitlegt, rozenwater heeft een verkoelend effect en is daarom uitstekend geschikt voor mooie ogen. Past deze tonic wanneer u zich moe voelt.

A Beautiful Mind: Niet te verwarren met de titel van de populaire film, is echt wat Rani Mukherjee gelooft schoonheid zou moeten zijn. Je kunt niet mooi uitzien als je niet tevreden bent van binnen, onthuld tijdens een recente bijeenkomst.

Comfortabele Dressing Up: Veel jonge sterren hebben de neiging om beroemdheden blindelings volgen zonder de toepasselijkheid van de kleding. Bijvoorbeeld, kan een korte persoon nooit sexy uitzien in een pak. E 'daarom uiterst belangrijk om zorgvuldig te kiezen wat je in je kast moet hebben.

Rani Mukherjee Makeup Secrets

Matte Foundation van de Mac: Rani Mukherjee is een enorme fan van de Mac. De meeste van zijn make-up kit onder Mac-producten, natuurlijk. Haar make-up begint met de toepassing van de Mac Studio Fix Liquid Foundation SPF 15, die toevallig ook de middellange dekking vloeibare foundation zijn. Vul het contact stichting door het toepassen van een Mac Select pure poeder om de matte afwerking te brengen.

Smoky Eyes: De laatste looks van Rani Mukherjee is nooit compleet zonder rokerige ogen. Maakt gebruik van donkere kleuren zoals paars, zwart en blauw. In aanvulling op deze, je liever gaan voor een bruine oogschaduw. Om haar blik extra-fantastisch, zet ze vaak contactlenzen hazelaar.

Roze en bruin lipsticks: favoriete kleuren van Rani Mukherjee in roze en bruin lipsticks zijn neutraal. De meeste van de tijd, u liever lippenstift dat natuurlijke en gedempt zijn te gebruiken. Zijn favorieten zijn Mac Viva Glam V en Twig.

Rani Mukherjee Fitness Geheimen

Cardio Oefening: Rani Mukherjee liever beoefenen cardio-oefeningen regelmatig. Om dit te oefenen, benadert rondom de bungalow en neem de trap elke keer. Als Rani heeft een lagere lichaam zwaar, voert 5-10 suryanamaskar elke ochtend. Deze training bleef ongeveer een uur en iedere dag een half.

Yoga: Een follow-cardio-oefeningen, Rani Mukherjee faalt nooit om yoga te doen.

Rani Mukherjee dieet geheimen

Het drinken van water als een vis: acties Rani Mukherjee die water drinkt als een vis. Drink ongeveer 4 liter water per dag om je lichaam gehydrateerd en fris te houden. In aanvulling op gewoon water, verkiest ze ook kokosnoot water te drinken om de elektrolyt balans goed te onderhouden.

1 Aloë Vera sap en sap Bitter Guard: Rani verbruikt een deel van aloë vera sap, sap van bittere bewaker en een halve banaan voordat elke ochtend begint de training.

1 meer groenten: Hoewel een niet-vegetarisch, Rani verkiest om groenten te eten om niet-vegetarisch voedsel.

Ik hoop dat je dit artikel over Rani Mukherjee beauty, make-up en fitness geheimen vond. Als je wilt kijken zo mooi als uw favoriete actrice, dan is deze post zal je zeker helpen. Laat een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha