Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld Priety Zinta

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Voor IndiaFM, via Wikimedia Commons

Preity Zinta deelt zijn geheimen!

Je altijd kwijlde weelderige goed uitziet Miss Zinta en vroeg zich af wat het is, dat ligt achter het kuiltje fantastisch en mooi, romige huid? Nou, nu weet je. Preity Zinta heeft duizenden Twitter-volgers in de ban met updates over zijn gezondheid, fitness en schoonheid regime. Ze gelooft in de mantra 'less is more', en dus vermijdt de excessen van alle soorten. Het resultaat: ziet er goed uit dat mannen van fast bowlers Australiërs van de Indiase tycoons, flauwvallen kan maken.

Preity Zinta Make-up en Beauty Tips:

Ogenschijnlijk onschuldige de wortel is een grote favoriet van deze dame. Ze zweert bij Wortel halwa, en zegt dat ze bereidt zo vaak mogelijk. Hoewel de voordelen van de wortel voor de huid en de ogen zijn reeds lang bekend, zijn populariteit onder Bollywood sterren is iets dat niet wordt gehoord. In plaats van de processen van complexe samenlevingen en dure behandelingen, Preity kiezen om dingen eenvoudig te houden.


Wortelen zijn rijk aan vitamine A en C, en hun caroteen gehalte is ook hoog. Dit alles combineert de grote huid en een geweldig uitzicht. In combinatie met de aard van de toewijding en discipline die Preity houdt, vertaalt zich dit in fantastische goede looks.

Zinta weet de goedheid van het water. Hij drinkt er veel van, en is een reden achter haar huid jeugdig en stralend. Niemand kan zich voorstellen voor een moment dat is eigenlijk aan de andere kant van de dertig. Dat komt omdat deze vrouw bubbly zorgt ervoor dat haar systeem frisse wordt gehouden en gehydrateerd, na een lange dag werken.

Preity zweert ook door vruchtensappen en voldoende slaap. Het geheim achter haar licht kan zijn, alleen maar omdat van voldoende rust. Geen enkele hoeveelheid blush-on of uitstapjes naar de salon kan een natuurlijk licht als dat te produceren. Hoewel ze houdt van feesten, Preity zeker dat ze raakt de zak nu handig, sinds het einde van de dag, ze behoort tot een beroep dat hij haar nodig heeft om te kijken als een miljoen dollar per dag.

Preity Zinta Fitness Secrets:

Zoals je kunt raden van de zandloper vorm, Zinta is geen voorstander van diëten. Ze gelooft in de helende kracht van yoga die niet alleen stimuleert het lichaam en geeft hem de broodnodige flexibiliteit, maar helpt ook om de geest te kalmeren en de concentratie verbeteren.

Dansen is niet alleen een zaak van Bollywood, dat moet worden gedaan in het belang van het. De meeste actrices, Preity opgenomen, zijn zeer ernstig over hun dans sessies. Zij geloven dat de trainingen en rigoureuze praktijk helpt hen niet alleen om gewicht te verliezen en de toon van je lichaam, maar ook het verhogen van de flexibiliteit en spierversteviging.

Preity Zinta doet zijn imago wildzang te gaan bungeejumpen in Nieuw-Zeeland, heel vaak. Zegt de sensatie dat geeft, in combinatie met de adrenaline rush, het is iets dat ze smaken. Zijn grote fitness is een gevolg van het zijn in de sport een zeer jonge leeftijd en het actief nastreven van avontuurlijke sporten, ondanks een drukke agenda up-to-date.

Sans Make-up:

Preity Zinta staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling. Vermijd de truc, maar is dol op haar kajal en blush-on en pastel lipgloss. Zij is van mening dat deze het hoofdbestanddeel van make-up kit van elke vrouw zou moeten zijn.

Het is allemaal in de geest:

Zinta gelooft ook in de kracht van motivatie, zowel buiten als binnen. Ze blijft maar vragen zich vragen over zijn carrière en leven, en spoort mensen aan om beter met elke rol vervullen. Dit type duwen zichzelf zonder het ontwikkelen van een gevoel van zelfgenoegzaamheid is iets wat maar weinig acteurs aan het toppunt van de roem, zijn ze niet te bereiken. Het is echter een ding dat erin geslaagd is om te doen.

Dus, meneer, wat heb je te zeggen over dit bericht? Wilt u Preity Zinta schoonheid, fitness en make-up mantra volgen? Niet hieronder kun je het gastenboek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha