Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld Karishma Kapoor, via Wikimedia Commons

De prachtige en mooie Karishma Kapoor heeft altijd greep de aandacht van de media en het grote publiek. Zijn persoonlijkheid en unieke stijl hebben geïnspireerd vele aankomende ster in Bollywood. Celebrity evergreen, die in 1991 zijn carrière op de leeftijd van 17 in de film 'Prem Qaidi' begon, trad hij op briljante wijze in commerciële films talloze successen, waarvan sommige werden geëerd met nationale prijzen. Voor zijn gratie en charme, werd schattig in 1990 genaamd 'The Queen of Bollywood'.

Karishma Kapoor Beauty Secrets en tips:

Drink veel water: Net als de meeste beroemdheden Heath bewuste, Karishma ook gelooft veel water drinken elke dag. Zij is van mening dat het drinken van water is voldoende slechts de helft van het werk, zeker als je op zoek bent naar een gezonde levensstijl.


Mijn Yummy Mummy Guide: Als u wilt om de schoonheid geheimen van Karishma Kapoor in detail te kennen, moet je gaan met zijn nieuwste venture 'Mijn Yummy Mummy Guide'. Gepubliceerd door Penguin India, waar de diva van Bollywood al zijn geheimen heeft gedeeld achter gezond en mooi te zijn.

Schoonheid is een state of mind: Karishma gelooft dat schoonheid is een state of mind. Zou het niet leuk zijn om naar te kijken als je niet tevreden bent binnen. Vertrouw op jezelf en vertrouwen; Dit is de bottom line van de ware schoonheid.

Eigen kleedkamer zin: Op een persconferentie, een keer Karishma geopenbaard als een manier om je jurk is van belang om te kijken mooi. Zoals hij verklaarde, velen van ons oppikken kleding als ze zien er prachtig uit, zonder zelfs maar te overwegen zo goed als ze zouden zijn op ons.

Het verwijderen van make-up voor het slapen gaan: Het maakt niet uit hoe moe ze is, Karishma neemt nooit een kans door make-up niet te verwijderen voordat u naar bed elke nacht.

Karishma Kapoor Makeup Secrets:

Olay, voor de jongere huid: De foto-mooie beroemdheden, Karishma keurt het beroemde merk van schoonheidsverzorging, Olay. De acteur, 39, gelooft diep in deze anti-aging crème die heeft bijgedragen aan het verbeteren van de huid toon, terwijl het verwijderen van de huid vlekken en lijnen.

Kohl en mascara: Het geheim van die aantrekkelijk in de ogen van Karishma blijft in het dragen kohl en mascara hoge kwaliteit. Hoewel de schoonheid gelooft in make-up of minder minimum, deze twee zijn onmisbare instrumenten voor zijn truc.

Vijver Gold Radiance: Zijn definitieve goedkeuring, Gold Radiance van de Vijver onthult een ander geheim achter zijn room, zachte huid.

Minder make-up en kapsel niet: Het is vreemd dat, ondanks het feit dat in de glamour wereld, de diva vermijdt teveel make-up. Het voorkomt ook haarkleuring of styling, behalve voor fotoshoots.

Karishma Kapoor Fitness Secrets:

Yoga: Karishma Kapoor heeft geopenbaard in een recent interview dat ze is niet een persoon in de loop bijzonder sportschool. Als alternatief, u liever yoga of wandelen. Ze voegde eraan toe dat haar dochter sluit zich aan haar en elke keer als de baby is gratis. Dit onthult zijn passie voor yoga. Bovendien bleek dat ze niet erg dol op sportscholen. Zij onderhoudt een persoonlijke instructeur en zorgt ervoor uit te werken 3-4 keer per week. Ze is ook zeer bijzonder over zijn gezondheid, haar en huid.

Zwemmen: Karishma gedeeld dat ze altijd een gezond persoon is geweest. Hij gebruikte om krachtig te zwemmen toen hij op school was. Echter, zwemt ze met haar kinderen op hun vakantie alleen bij gebrek aan tijd vandaag.

Het nemen van de trap in plaats van liften: Karishma Kapoor geeft de voorkeur aan de trap te nemen in plaats van liften wanneer mogelijk.

Karishma Kapoor dieet geheimen

Kleine maaltijden, groenten en eiwitten: Karishma gelooft in het eten van ongeveer zes of zeven maaltijden per dag, met behoud van een twee uur durende interval tussen hen. Ze was nooit zonder voedsel. Integendeel, ze zegt nooit nee tegen snacks zoals chips, snoep, chips, biriyani tijden. Zoals toegelicht, heeft ongeveer 25 kg na de geboorte verloren alleen door de consumptie van voedsel zonder gezonde vetten. Voor zijn maaltijden, ze geeft de voorkeur rijst, groente curry, kip en gestoomde vis. U vermijdt het nemen van supplementen, want ze is een ware gelovige in natuurlijke voedingsmiddelen die gezond en voedzaam zijn. Ook duurt het meestal 2-3 eiwitten elke dag naar de inname van eiwitten in evenwicht.

En je kunt ook mooi met zijn geheimen vrij eenvoudig blijven! Probeer het en laat een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha