Make-up, beauty en fitness geheimen onthuld AngelinaGeorges Biard, via Wikimedia Commons

Hollywood heeft enkele levende legendes gemaakt in de tijd. Angelina Jolie is zeker een van hen. Ze is een persoon met meer talent. Ze wordt bewonderd door iedereen, niet alleen voor haar iconische gevoel voor mode, maar ook vanwege de overweldigende elegantie en houding. Ze bewees haar talent als actrice in de film door velen beschouwd als de erfzonde, Zout, Gezocht etc. Zijn podiumpresentatie was onweerstaanbaar gebiologeerd elke persoon in het publiek. De geliefde van een andere beroemde Hollywood-beroemdheden, Brad Pitt, het koppel is vooral populair bij de naam van 'Brangelina'. Naast acteren, de diva is deel te nemen aan verschillende vormen van sociaal werk, script en regie. Door de genade van zijn onnavolgbare stijl en uitstraling, ze is nog steeds een hartenbreker op de leeftijd van 3

Angelina Jolie Beauty Secrets:

Het verzorgen van uw huid: Haar huid is de eerste prioriteit van Jolie. Hij besteedt veel zorg van haar huid. Ze is van mening dat een persoon ziet er natuurlijk mooi wanneer/haar huid is gezond en stralend. Meestal vermijd je het gebruik van agressieve zeep om je gezicht te wassen. Een hoge SPF zonnebrandcrème lotion is een must voor haar elke keer dat ze gaat uit. Body moisturizer is een andere taak die elke dag met de tijd en zorg maakt.


De no-make-up look: Behalve op het scherm en in bepaalde gebeurtenissen, moet u dit diva verschijnt met een blik zonder make-up. Ze heeft een hekel aan het dragen van te veel make-up, die onthuld op zoveel plaatsen, en haar schoonheid geheimen te onthullen.

Evenwicht tussen de kleur van de lippen en de kleur van de ogen: Zoals beschreven door de diva, een grote puinhoop van vrouwen, terwijl ze doen touch-ups is een evenwicht tussen de kleur van de ogen en lip kleur niet te onderhouden. Dit betekent dat ze vermijdt gebruikend de kleuren donker lippen Meestal, om de natuurlijke glans van zijn ogen benadrukken. Celebrity is een grote fan van smokey eyes.

Angelina Makeup Secrets:

Cle de Peau Beaute corrector: Angelina Jolie is een enorme fan van Cle de Peau Beaute corrector. Biedt haar stralende huid uiterlijk. Ze vergeet nooit naar deze concealer op haar huid elke keer dat je een gebruinde huid te kopen.

Laura Mercier Secret Camouflage: Een ander product dat regelmatig draagt ​​op zijn huid is Laura Mercier Secret Camouflage. Dit is een van die essentieel dat ze vergeet nooit te nemen met haar.

Velo Zandloper vloeibare make-up: Dit is een populaire vloeibare foundation die een uniform-gestemde teint geeft in een paar ogenblikken. Geen wonder, dit product is een andere favoriete keuze van Hollywood diva.

Fitness Geheimen van Angelina Jolie

Kickboksen: Angelina Jolie is een reguliere sportschool ganger. Bij veel van deze oefeningen je liever elke dag te werken, kickboksen is haar favoriet. Vaak houdt zich bezig met kickboksen, die zijn kracht en flexibiliteit biedt.

Yoga: Angelina Jolie woont reguliere zittingen van spierversteviging yoga. Yoga praktijk ook te ontstressen zichzelf.

Twisted Lunge: Het geheim aantrekkelijke heupen Angelina is oefening gedraaid lunge. Zijn persoonlijke trainer, Gunnar Peterson dit jaar speciaal toegevoegd voor zijn reguliere fitness-programma om u te helpen elegant en mooi te houden een vorm van het lichaam.

Dieet geheimen van Angelina Jolie

Meer en meer water: Angelina Jolie water drinken als een vis. Zij is van mening dat alleen het water een geluidsinstallatie gedurende de dag kan handhaven. Het is belangrijk aanname minstens 3 liter water per dag.

Koolhydraatarm, eiwitrijk dieet: Angelina Jolie geeft de voorkeur aan een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet om spieren op te bouwen eten. Het vermijdt grote maaltijden en brak haar maaltijden in kleinere gedurende de dag. Dit helpt om een ​​hoge energie hele tijd behouden.

Ik hoop dat je graag de post. Nu dat jij de geheimen van schoonheid Angelina Jolie, make-up tips en fitness, je kunt ze ook proberen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha