Make-up, beauty en fitness geheimen Kristen Stewart RevealedRichard Goldschmidt, via Wikimedia Commons

Kristen Stewart is een van de meest bekende en best betaalde actrices in Hollywood. Ze werd geboren 9 april 1990 en ligt op slechts 2 Het uiterlijk kan worden omschreven als fenomenaal. Ze heeft een unieke stijl en edgy. Geen wonder dat ze zag er fantastisch uit wanneer ze droeg dat witte trouwjurk Bella Swan in de serie 'Twilight'. Ze is het perfecte voorbeeld van een schoonheid met een blik moordenares. Maar, zult u worden verrast om te weten dat de geheimen achter haar schoonheid en perfecte figuur zijn zeer eenvoudig en gebruikelijk.

Laat ik eerst Kristen Stewart make-up en beauty geheimen van deze mooie dame bekend te maken.


Kristen Stewart Make-up tips en Beauty Tips

Make-up alleen als het nodig:

Kristen draagt ​​make-up alleen wanneer dat nodig is. Hij geeft de voorkeur aan om zonder make-up wanneer niet in gebruik. Kristen zegt dat ze is een soort mascara-en-geen-fundering van het meisje. Het helpt om je huid jonger en minder beïnvloed door cosmetica chemisch behandeld te houden.

Het gebruik van zwart potlood of Kohl:

Kristen houdt Misschien wasbeer ogen met behulp van een zwart potlood of kohl. Het heeft de neiging om zijn ogen uit te brengen, dat maakt haar gezicht er nog meer aantrekkelijk en mooi.

Schoon en hydrateren:

Kristen heeft een blanke huid en zwart, maar ze heeft een vette huidtype. Dus, ze meestal vermijdt het dragen donkere make-up. Ze gelooft in het verzorgen van haar huid en maakt het mooi, natuurlijk. Kristen is ervan overtuigd dat het regelmatig reinigen en hydrateren de huid is erg belangrijk. Zo, reiniging en hydraterende zijn een zeer belangrijk onderdeel van haar schoonheid regime.

Lippy Rood:

Kristen idee van instant glamour rode lippen. Ja, ze houdt om rode lippenstift het grootste deel van de tijd dragen en ze gelooft dat het een directe manier om glamoureuze look. Nars Semi Matte Lipstick in Hittegolf is haar favoriete lipstick. Ze houdt er niet van om te experimenteren met andere kleuren maar soms gaat met een tint lichter of donkerder rood.

Dus, dit waren de geheimen van schoonheid en make-up van Kristen. Laten we nu vinden van de geheimen achter zijn vorm en prachtige lichaamsbouw.

Kristen Stewart & Fitness dieet tips

Mexicaans eten:

Kristen is dol op eten Mexicaans eten. Hoewel het eten is overwegend laag vetgehalte, is wat meestal de voorkeur aan om te eten. Mexicaanse tortilla soep en andere gastronomische Mexicaanse gerechten zijn gezond te eten en niet echt uw conditie beïnvloeden.

Eten lichter voedsel:

Als je eet licht voedsel, kunt u zeker fit en gezond te blijven. Dit is wat Kristen gelooft. Wanneer ze op een dieet, het vervangen van zijn geliefde boter en rood, sappig vlees met boter laag-vet en mager vlees.

Werken off flab te houden:

Kristen houdt dieet gelukkig. Dit helpt veel om een ​​goed lichaam te behouden. Maar als je wilt dat een goede vorm van het lichaam perfect onderhouden, je echt nodig hebt om uit te werken. Als Kristen, zijn training is ook zeer uniek. Hij geeft de voorkeur aan om uren in de sportschool te trainen en krachtige workout. Paardrijden is haar favoriete workout. Het heeft een grote familie boerderij in Californië, dus rijden is een haalbare optie is voor Kristen.

Volg uw hobby en fit te blijven:

Kristen is een briljante danser en een zeer bekwaam zwemmer. Zij gelooft dat natuurlijke hobby's zoals zwemmen en dansen een grote hulp in het beheer van haar figuur en gewicht. Het is een soort van werk dat je graag doet, als het je hobby. Als ze extra hulp nodig heeft, het beoefenen van yoga.

Fitness en voeding geheimen Kristen zijn absoluut haalbaar, en dus zijn haar schoonheid geheimen en make-up. Ze is erg makkelijk in de omgang en dus is zijn regime. Daarom moet u een routine te maken als dit, als u wilt dat deze geheimen voor u werken Kristen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha