Make-Afrikaanse Schoonheid en Fitness Secrets RevealedHeb je je ooit afgevraagd hoe Afrikaanse vrouwen blijven zo fit? Ongeacht hun leeftijd, ze hebben allemaal een kreukvrije huid glanzend zonder vinnen, beugels enz. Op hun gezichten. Ik vraag me altijd af, is het een wonder of een cadeau? Nee meneer, het is noch een wonder noch een geschenk, maar hebben een bepaalde schoonheid, make-up, fitness en dieet geheimen die bijna elke Afrikaanse schoonheid volgt. Dit is wat maakt ze pronken met hun lichaamsvorm en perfect mooi gezicht elke keer als je het ziet.

Laat me eerst de schoonheid en make-up geheimen Afrikanen tegenover u allen te openbaren:


Afrikaanse Schoonheid en make-up Secrets

Meestal alle Afrikaanse vrouwen hebben een donkere huidskleur, velen van hen niet te gebruiken make-up tot ze 1 Na hun tiener, gebruiken make-up die speciaal is gemaakt voor donkere huidskleur. Meest populaire truc die ze gebruiken is van Black Opal, die een breed scala van cosmetica die correct, dekking helpt en het verbeteren van donkere huidskleur heeft.

In hun dagelijkse routine, gebruiken toner in plaats van andere crèmes of gels. Verwijdert bacteriën in het en helpen voorkomen dat de huid breakouts.

Terwijl je je gezicht wassen met water, massage in een cirkelvormige beweging naar buiten met uw vingers. Dit helpt in huidverstrakking. Niet wassen hun gezicht meer dan drie keer op een dag.

Veel Afrikaanse vrouwen geloven dat een droge huid is slecht, en de andere ook tegen het gebruik van agressieve moisturizers chemisch behandeld op hun huid. Dus hydrateren de huid met olijfolie, shea boter en cacaoboter.

Voor het slapen gaan, Afrikaanse vrouwen proberen om geen crèmes nacht van toepassing. In plaats daarvan, ze warmen hun favoriete natuurlijke moisturizer en toe te passen in hun gezicht. Na 10 minuten, afgewassen met warm water. Ook voor zorgen dat je krijgt minstens 7 uur slaap.

Dit waren enkele van de meest top geheim van make-up en schoonheid van Afrikaanse vrouwen. Laten we praten over een aantal geheimen fitness en voeding ook:

Afrikaanse vrouwen zijn zeer bezorgd over het voedsel dat ze eten. Ze eten voornamelijk vis, fruit, granen en groenten. Hun belangrijkste maaltijd is de lunch. Nog steeds gebruik maken van de traditionele kookmethodes waar gekookt in de as, roosters naast een brand, stomen voedsel in blad wrappers, bak ze in olie, roosteren is betrokken, die helpen de natuurlijke vitale voedingsstoffen van dit voedsel te behouden.

Drink minstens tien glazen water per dag om gehydrateerd te blijven.

Ze lopen minstens een mijl per dag. Als het lopen niet mogelijk is, de opleiding in hun huizen, maar oefening is een must volgens hen.

Vermijd het gebruik van palmolie. In plaats daarvan gebruiken ze zonnebloemolie of olijfolie.

Vergeleken met vrouwen over de hele wereld, Afrikanen verbruiken minder hoeveelheid alcohol of andere harde dranken. Vermeden, omdat ze weten van alcohol het vet in het lichaam waardoor een gewichtstoename.

De meerderheid van de Afrikaanse vrouwen worden gezien zonnebaden. Matige hoeveelheid blootstelling aan de zon heeft vele voordelen, zoals haar doden slechte bacteriën. Helpt bij het bestrijden van elke schimmelinfecties, acne of eczeem. Het zonlicht kan depressie genezen en bouwt het immuunsysteem. Dus, zijn deze vrouwen alleen gezien langs de kust, dat is ook een van de geheimen van hun fitness.

Ik hoop dat je dit artikel over Afrikaanse schoonheid geheimen, geheimen make-up, dieet en fitness geheimen vond. We zullen terug met meer spannende beauty geheimen zijn. Niet blijven bezoeken. Deel uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha