Maharashtrian Wedding Make-up - stap voor stap met foto'sEen typisch Indiase bruiloft omvat vele religieuze ceremonies, feesten, dressing en gezelligheid, en is zonder twijfel een van de meest uitbundige en kleurrijke je leven.

Een Maharashtrian bruid wordt geïdentificeerd door zijn neusring en een halve maan als bindi. Ze ziet er mooi en sierlijk in haar traditionele kleding en gouden sieraden. Een Maharashtrian huwelijk vereist ook de bruid om een ​​heleboel glazen armbanden dragen, terwijl het meestal houden van de make-up eenvoudig, maar elegant. En dat is waarom een ​​Maharastrian bruid make-up routine is niet zo eenvoudig!


Laten we stap voor stap kijken naar de oprichting van een traditionele Maharashtrian bruids make-up look:

Stap 1

Begin met het reinigen van de huid met een reinigingsmiddel. Hydrateren de huid goed, zodat het droog is, als een make-up aangebracht op een droge huid kan cakey kijken.

Stap 2:

Als je gezegend bent met een goede huid, kunt u de concealer overslaan en in plaats daarvan gaan voor een getinte moisturizer. Ik gebruikte de CC Cream Lakme om zelfs uit de huid. Zodat het lijkt een beetje 'lichter, volgde ik met de Maybelline BB Stick aan mijn onvolkomenheden te dekken.

Stap 3:

Stel nu uw gezicht make-up met een poeder. Dit is een belangrijke stap die zal helpen uw make-up verblijf voor een periode langer. De poeder geeft je een doffe teint die niet gemakkelijk zal slijten.

Stap 4:

Ik heb een speciale blik aan de ogen in deze tutorial hoe ik wilde dat het een beetje 'anders dan de reguliere oog make-up zijn. Begin met het aanbrengen van een crème koperen schaduw glinsterende ogen over het gehele ooglid en uit te breiden tot aan de vouw. Mengen met een borstel fusie als de kleur slanke moet kijken. Ik gebruikte een schaduw stok oogcrème door Estee Lauder.

Stap 5:

Vul je onderste wimperlijn met een zwarte kohl. Breng een dunne lijn van goud coating op de bovenste wimperlijn. Als u niet beschikt over een gouden eyeliner, neem wat glanzende gouden schaduw en gebruik een fijn penseel hoek aan de lijn te trekken. Dit moet het hoogtepunt van je ogen look.

Stap 6:

Beëindig de oog make-up door het toepassen van een aantal mascara op de wimpers krullen. E 'voorkeur een paar handen toepassing op het effect intenser.

Stap 7:

Zorg ervoor dat alle deeltjes schaduw of liner worden bestrooid met een adem. Gebruik een zachte borstel, als het een nog toon je gezicht zal geven.

Stap 8:

Make-up wang, ik gebruikte een crème blush abrikoos tot de wangen te definiëren. En 'hoe beter de wangen te definiëren alvorens blush. Dit maakt de jukbeenderen prominent en gevormd verschijnen.

Stap 9:

Neem een ​​peachy-roze blos sprankelend. Ik probeer altijd te gebruiken blush crème of mousse gemaakt als ik ben bezig met een make-up ziet er geweldig uit. Dit creëert een verhelderende werking en het ziet er goed onder de felle lichten. Ik gebruikte een mousse blush van Lancome voor deze look.

Stap 10:

De laatste stap is een lip kleur te zetten. Want ik wilde de look eenvoudig genoeg te houden, heb ik een mauve lichte schaduw geselecteerd om mijn lippen. De tinten blauw of lavendel licht mauve algemeen kan lijken nogal vaag op de Indiase teint. Echter, aangezien ik veel goud hebben gebruikt voor mijn gezicht en oog make-up, lip kleur voltooide de hele look.

Vast te houden aan een traditionele Maharashtrian bruiloft aspect, heb ik gekozen voor een simpele reden van een halve maan met de hulp van een zwarte coating. Ik gevolgd door het aanbrengen van een bindi zwartbruine eronder.

Tinten van koper en goud pak Indiase huid toon echt goed. De meeste Indiërs hebben warme tinten met gouden pigmenten kunnen hun schoonheid te verbeteren. Probeer om beauty producten te gebruiken met tinten van goud in hen, om het uiterlijk te verbeteren en zorg dat hij opvalt. Deze look op een bruid Maharastrian in geel sari zal verbazingwekkend zijn voor minder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha