Magic KnutselenGoocheltrucs zijn onderdeel memorabele jeugd. Met een paar goedkope materialen en een plan, kunt u kinderen te begeleiden om hun ambachten magie te creëren. Maken van magie accessoires van hun eigen geeft hen een kans om nieuwe vaardigheden te leren terwijl je plezier. Banale voorwerpen beschikbaar in het huis en een paar DIY combineren om een ​​aantal van de klassieke instrumenten van de tovenaar te maken. Deze ambachtelijke projecten kunnen worden gespreid over meerdere sessies en produceren een magische kit compleet voor elk kind. Hoed

Magician

Dit project vereist lichtgewicht karton, wit satijnen lint en zwarte vinyl zelfklevende kastpapier of bouw papier. Het maken van modellen voor de hoed en gespannen. Bieden botte schaar voor jongere kinderen, of gesneden delen van tevoren. Kinderen kunnen worden gemonteerd hoeden en aan elkaar gelijmd binnen dus dat de band niet zal tonen. Voeg een dubbele bodem op de hoed van de tovenaar voor gebruik in goocheltrucs.

Zwarte vilten hoed van een goochelaar maakt aantrekkelijk. Gebruik lichtgewicht karton om het te verstijven. Koop weefsel lijm uit een stof op te slaan voor een ambachtelijke project zonder naden. De hoed van een goochelaar tips is een ander alternatief.


Magic Wand

Een traditionele project toverstaf ambacht is om deuvels of stokken fruitbomen bieden. Zwarte zelfklevende kastpapier werkt voor de wand, met witte uiteinden van hetzelfde materiaal. Bouw papier ook werken voor dit doel.

De website van Disney Family Fun raadt het gebruik van een stuk pijp plastic aquarium voor een toverstaf, het vullen van pijpenragers metallic en pailletten en het toevoegen van klei aan de eindkappen.

Voor kinderen die houden van het lezen van goochelaars, veren en holle bamboe maken plezier geleid eetstokjes. Keuzes omvatten fazant veren, pauw veren of veren gevonden.

Magic Box

Kartonnen dozen groot genoeg voor een aktetas magisch voor elk kind de kans om een ​​schilderij project eenvoudig te creëren. Kinderen kunnen het logo en de naam van een goochelaar op de doos met in water oplosbare niet-giftige verf in zwart, rood, geel en blauw te creëren. Dit project geeft de mogelijkheid om de kinderen te laten zien hoe je de secundaire kleuren van de primaire kleuren te mengen. Bijvoorbeeld, mix geel en rood naar oranje en vervolgens geel en blauwe make groen als onderdeel van de les magie te maken. Eierdozen werken voor niet-absorberende verf paletten.

Stukken touw of koord om goede handvatten maken voor bewaring. Maak twee gaten in de top van de box en een knoop in beide uiteinden van het koord aan de binnenzijde van de doos.

Glitter lijm, inpakpapier en holografische folie maken aantrekkelijke toevoegingen aan het basisscenario van de tovenaar. Stencil van sterren, manen en andere eenvoudige decoratieve vormen toe te voegen aan het project. Art-winkels bieden stencil.

Een papieren tafelkleed en enkele gekleurde zakdoeken voor elk kind in aanvulling op de doos van de tovenaar. Kinderen kunnen glitterlijm en stickers gebruiken om hun kleding te versieren.

Demonstreren hoe knooppunt zakdoeken bij elkaar, en dan trekken zakdoeken bond uit de hoge hoed of een huls leidt naar een les in goocheltrucs. De website van PBS Kids en Disney Family Fun website bieden magische trucs die zal werken met deze ambachten magie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha