Mager meisje Dieet - 5 basisregels die u moet volgenHet mager meisje dieet is een dieet gemaakt en gepopulariseerd door Bethenny Frankel, celebrity chef-kok en natuurlijk voedsel. In tegenstelling tot veel andere diëten, dit dieet is niet een crash dieet waar je moet helemaal opgeven voedsel. Het dieet kunt u elk soort voedsel dat u wilt eten, maar met mate en als alternatief. Er zijn tien basisregels die u moet volgen. Vast te houden aan de regels is niet erg moeilijk, omdat het offer absurd maaltijden vereist. Het dieet kunt u uw lichaam kennen en eten wat ze hun lichaam willen.

De Skinny Girl Dieet


Eten wat ze willen:

De meeste diëten vandaag lijken de consumptie van bepaalde soorten voedsel te bestellen. Maar het meisje mager gezond dieet niet iets dergelijks doen. Het dieet erkent het feit dat al het voedsel groepen zijn belangrijk voor ons lichaam. Dit is de reden waarom het dieet kan de inname van koolhydraten en vetten die andere diëten vragen u om uit te snijden.

Het dieet is volledig gebaseerd op de schaal. De beste manier om het dieet te volgen, zonder ook doen de inname van koolhydraten en vetten is door het controleren van het deel. Als je een gerecht vet, dan verbruiken slechts een klein deel ervan. Als de kleine portie neiging om je honger te maken, dan kunt u een gerecht rijk aan eiwitten, na een tijdje 'interval hebben. Dit zorgt ervoor dat het weinig vet eet wordt gebruikt door het lichaam. Het eten groepen evenwicht elkaar als ze zijn genomen in de rechterkant en de juiste frequentie.

Ik dacht dat het dieet oproepen tot het eten van een evenwichtige maaltijd bestaat uit alles wat je wilt, het dieet hoeft men niet te vragen om verwerkte voedingsmiddelen te vermijden. Natural produceert zijn de weg te gaan als je wilt om de beste resultaten te krijgen.

Niet een ander Mondiale Dieet:

Er zijn vele diëten die een vast menu voor u in te nemen voor het weken kan leveren. Dergelijke diëten leiden tot niets, aangezien weinig mensen hebben de overtuiging om dezelfde maaltijden per dag te eten. Het dieet maakt slank meisje dat verschillende dingen, aangezien het enerzijds de kleine porties van een groot aantal schotels. Het vraagt ​​ook dezelfde schotel op dezelfde dag niet. Aldus kan men gemakkelijk een grote verscheidenheid van gerechten gedurende de dag.

Deze variëteit kan houden uw pallet blij. U kunt houden van het voedsel dat je eet omdat je een grote verscheidenheid aan voedsel elke dag kan eten. Als u de balans van de producten en controleer het onderdeel kunt u uw smaakpapillen verwennen alles wat je wilt.

Snijd de Binge:

De meeste diëten mislukken als je eenmaal binging starten. Vet dieet meisje heeft dergelijke problemen. Mensen over het algemeen binge als ze worden gedwongen om te eten walgelijk eten, elke dag, maar dit dieet wordt gevraagd om te eten wat ze willen, maar met mate. Dus er is geen noodzaak om uw smaakpapillen te verwennen. Dus, kun je zien hoe het dieet helpt eetbuien te verminderen, en biedt alles wat u zou willen eten, maar in de juiste onderdelen.

Uit eten:

Vaak kunt u uit de buurt van evenement nodigt hebt uitgevoerd, omdat je bang zijn voor de overvloed aan voedsel voor de keel uit je dieet. Het mager meisje dieet kan u helpen sociale blijven en zelfs kunt u uit eten. Het dieet is in wezen vraagt ​​om controle over de porties. Dus als je uit eten gaat, dan alles wat je hoeft te doen is de pot die meestal wordt kloof op alle door uzelf. Viola! U kunt buiten te eten en zich aan uw dieet op hetzelfde moment.

Aan de slag!

U kunt het boek nature dun te krijgen: Laat Uw Skinny Girl en ontsnappen uit een leven van voeding aan alle regels van het dieet kennen. Als u wilt beginnen, voordat je de kans om het boek te kopen, vergeet niet om uw kant te controleren, om maaltijden in evenwicht, vermijd bewerkte voedingsmiddelen en, bovenal, weet de behoeften van uw lichaam.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha