Maakt wortelsap Help Cure Cancer?Wist u dat de fel oranje wortelen zijn bevoegdheden van voedingsstoffen? Eet ze vers, vruchtensap of bak ze, gewoon heerlijke smaak! Rijk aan mineralen, antioxidanten, vezels en vitaminen, deze zijn goed voor je gezondheid, huid en zelfs haar. Het is ook mogelijk om het risico op kanker te voorkomen met deze fantastische veggie! Ik heb het niet alleen van het onderzoek uitgevoerd op muizen, maar real-life ervaringen die zeker genoeg om te overtuigen zal zijn.

Carrot Juice Voordelen Cancer

Wortelen en zijn kanker genezen van potentiële - Studies:

Verschillende studies suggereren dat groenten en fruit overvloed van antioxidanten in wortels feite het risico van cardiovasculaire ziekte en kanker kan verminderen. Er is geen gebrek in de aanwezigheid van antioxidanten in wortels. Deze antioxidanten verlenen aangeboren anti-tumor eigenschappen. Hier is hoe wortelen invloed verschillende vormen van kanker:


Longkanker:

Een studie van het roken heeft gesuggereerd dat mensen die de wortelen in hun dieet minstens een keer per week inbegrepen waren 33 procent minder vatbaar voor longkanker dan degenen die niet eten wortel.

Darmkanker:

Volgens een studie uitgevoerd in het Japans, het opnemen van beta-caroteen-rijke wortelsap onderdak mensen aan darmkanker.

Leukemie:

Een studie uitgevoerd in 2011 van leukemie geeft aan dat de wortelsap heeft de potentie uit te roeien kankercellen en zelfs te voorkomen metastase.

Prostaatkanker:

De studie over prostaatkanker, uitgevoerd door de Harvard School of Public Health Department of Nutrition benadrukt dat jongere mannen die in een dieet rijk aan bèta-caroteen uitgeleefd zijn gevrijwaard van prostaatkanker.

Zoek:

Uit laboratoriumonderzoek bij ratten hebben aangetoond dat deze wortelgroenten zijn bronnen van potentiële anti-kanker ingrediënten. Muizen en ratten geïnduceerd tumorcellen in laboratoriumomstandigheden. Deze werden vervolgens gevoed met falcarinol, een antioxidant aanwezig in wortelen voor een bepaalde periode. De ratten, indien getest na bepaalde tijd, is gebleken dat slechts 2/3 van de kankercellen. Terwijl de rat en de menselijke fysiologie sterk variëren, is het zeker een sprankje hoop voor mensen die lijden aan kanker.

In een andere studie van vrouwen die borstkanker overleefden, werd vastgesteld dat regelmatige consumptie van wortelsap carotenoïde niveaus verbeterd in het bloed aanzienlijk. Dit onderzoek suggereert dat de aanwezigheid van carotenoïden in hoeveelheden significant verhoogd in het bloed zelfs kon beschermen degene van terugkerende aanvallen kanker.

Wortelen zijn rijke bron van beta-caroteen, de antioxidant die essentieel is voor de synthese van vitamine A en zeaxanthine en luteïne (carotenoïden). Het onderzoek concludeerde dat de opname van een dieet rijk aan antioxidanten drastisch het risico op kanker kan verminderen door celbeschadiging geïnduceerd vrije radicalen.

Dr. Max Gerson, in zijn behandeling van kanker (die gebruik maakt van verse wortelen met biologische appelsap in goede hoeveelheid maakt), stelde dat de maatregelen van wortelsap een moleculaire gelijkenis met menselijk bloed. Hoewel dit klinkt interessant, is nog niet gecontroleerd. Dus de winst medische sector is nog steeds te wachten.

De real-life ervaringen: Carrot Juice Cure Cancer:

Ervaringen met betrekking tot de werkzaamheid van wortelsap voor kanker zorg zal, zonder twijfel, variëren van persoon tot persoon. Dat is een ervaring die eigenlijk onderbouwt kanker potentieel van dit sap teller -

Ann Cameron, aka Barbara Anne Cameron, is een bekende auteur die ongeveer 15 boeken heeft geschreven voor kinderen. Op 6 juni 2012, onderging hij een operatie voor darmkanker, fase 3, maar niet kiezen voor chemotherapie. Echter, zoals het lot zou hebben gedaan ze werd gediagnosticeerd met longkanker, 6 november 2012, die eigenlijk een gemetastaseerd stadium 4 darmkanker. Ze kreeg nog maximaal drie jaar van het leven.

Ze werd geadviseerd om chemotherapie te ondergaan, maar verwacht niet om langer te leven dan de duur. Hij verslond het internet op zoek naar een alternatieve therapie van kanker, maar werd verwoest na komst over aanbevelingen die echt niet werken. Het was toen dat hij een brief van Ralph Cole ontmoet. Cole had zijn cel carcinoom van de hals met wortelsap genezen. Slechts 5 pond van deze drank een dag redde hem van kanker en hij klaar om zijn ervaringen te delen was. Hij probeerde £ 3 per dag in eerste instantie, maar dat weerhield hem geen resultaat hebben opgeleverd. Het was toen dat een verhoogde inname van £ 5, en is nu 7 jaar na de kanker haar enge klauwen af ​​heeft gehad.

Cameron begon zijn wortelsap therapie november 17, 201 Wortelsap is opgesteld in de ochtend. Hij geleegd een glas in de ochtend en gekoelde de rest, alleen worden afgerond tegen het einde van de dag. Hij volgde dit regime zonder mankeren, maar uiteraard door wuivende van het regime, een keer in een blauwe maan, want hij had ook Cole. Geen chemo, geen drugs, geen straling, en geen wijziging van dieet dan maar 5 kilo wortelsap per dag! Dit is wat verrassend is, is dat zelfs aten ijs en vlees, een keer in de zoveel tijd, natuurlijk.

8 weken nadat ze begonnen met de behandeling, ging ze voor de follow-up en was blij met de resultaten. Kankergroei geheel verdwenen, de tumoren begonnen krimpen, en er was een daling van het aantal knooppunten te zwellen. Voortgezet om het sap te drinken gedurende meer dan zes maanden, zelfs tijdens het reizen.

Eveneens in maart 2013 onderging CT-scans, alleen om de meest positieve resultaten getuige. CT follow-up 20 juli 2013 toonde nul kanker in haar lichaam. De gezwollen lymfeklieren ooit waren nu normaal. Was normaal na 8 maanden!

"Ik adviseer niet het ijs voor kanker, maar alleen willen dat het drinken van wortelsap benadrukken is de enige verandering die ik heb gemaakt in mijn leven, evenals het accepteren van dankbaarheid gebeden en goede energie uit vrienden en vragen om wijsheid en de hulp van Chi is daar in zijn, "zegt Ann.

Zelfs nu drinken wortelsap, maar niet zo zwaar. De kanker is niet revisited up-to-date.

De rijke aanwezigheid van vezels en antioxidanten in wortelen daadwerkelijk helpen in de spruitstukken vrije radicalen die anders zouden kunnen oxideren de cellen en veroorzaken kanker. Start dan met inbegrip van wortelsap elke dag in uw dieet en profiteren van de voordelen van anti-tumor.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha