Maak Ui En Sugar helpen bij het bestrijden hoest?Dus je hebt geprobeerd alle hoestsiropen beschikbaar, en hoesten zou gewoon niet weg gaan? Willen een natuurlijke remedie gebruiken? Als u ja antwoordde op beide vragen, doe dan geen tijd verspillen. Lees verder en ontdek hoe u veelvoorkomende hoest thuis met behulp van deze eenvoudige remedie.

Voor deze eenvoudige remedie, moet je wat uien en kristalsuiker. Hebben niet eens te mengen als je 's nachts om te zetten in ui hoestsiroop. Deze klassieke remedie is in gebruik voor vele generaties. Echter, deze remedie minder bekend is, is niet te populair en mogen niet in staat zijn om online te identificeren.


Meestal, onze grootouders zijn degenen die van de oude school remedies of vermelding verhalen spreken. We meestal niet instelt veel waarde aan deze natuurlijke remedies als au lijken vrij onwerkelijk. We analyseren deze bijzondere remedie en erachter te komen of het een effectieve remedie tegen hoest.

Hoe weet Uien helpen bij het bestrijden hoest of koud?

Uien is een groente die veel positieve eigenschappen heeft. Het is geladen met voedingsstoffen en zijn uiterst smakelijke toevoegingen die smaak toe te voegen aan het eten briljant. Ui helpt ook om het immuunsysteem te versterken. Het is een natuurlijk antibioticum en slijmoplossende die anti-inflammatoire eigenschappen bezit (1). Hoewel, deze remedie voornamelijk wordt gemaakt met uien, knoflook is een meer dan adequate vervanging voor uien. Het heeft anti-inflammatoire en slijmoplossend Soortgelijke uien en effectiever. (2).

Ui en knoflook zijn goed te eten tijdens de wintermaanden, vooral als u hoest of verkouden. Overweeg het toevoegen van ladingen van uien of knoflook voor sommige zelfgemaakte kippenbouillon.

De uien zoeter knoflook, zij mildere vormen en koeken van dezelfde werkzame componenten aanwezig in knoflook bevatten. Zo, de uien zijn het meest geschikt voor kinderen en ouderen, en degenen die zijn niet echt gek over de knoflook (3).

Hoe te gebruiken Onion Syrup?

Ui stroop wordt uitsluitend gebruikt als hoestsiroop voor kinderen. Kinderen Hoest kan worden gegeven eetlepels van deze stroop ruiken penetrante zo vaak als je nodig hebt om te hoesten om te stoppen. In ernstige gevallen, een eetlepel om de 2 uur is ideaal.

Vergeet niet, dat u deze siroop afkoelen niet kunt gebruiken. Moet worden overgelaten voor 6-8 uur of een nacht op te staan. De siroop duurt meestal 6-8 uur om te rijpen, dus vergeet niet om een ​​nieuwe batch maken om de twee dagen.

Hoe smaakt het?

Deze siroop zal smaken op het eerste, maar het is slechts tijdelijk. Zodra de neus begint te ontgrendelen, de onmiskenbare geur van uien overweldigen uw smaakpapillen.

Dus, de beste ding om te doen is hebben rechte als u last heeft van een verstopte neus. En meestal zoete smaak. Als je kunt ruiken en proeven van de uien, overweeg dan het houden van uw neus, terwijl je het hebt.

Heeft dit medicijn echt werkt?

Er zijn veel studies naar de effectiviteit van de ui siroop voor hoest en verkoudheid geweest. Er is echter geen één doorslaggevend geweest en het blijft een mysterie of dit te verhelpen, of enige andere hoestremedie eigenlijk werkt. De FDA heeft geconcludeerd dat er geen bewijs is dat de ui en suikerstroop is goed voor hoest.

De FDA zegt dat deze siroop niet mag worden ingenomen door kinderen en kinderen jonger dan zes jaar. Echter, de vraag blijft, als de hoest medicijnen niet effectief zijn, waarom hebben ze in het geheel. Nou, er is een klein fenomeen genaamd placebo-effect, dat is een schijnvertoning en ineffectief dat curatieve werd beschouwd, maar het is echt niet (4).

Daarom kristalsuiker en stroop ui zijn niet bijzonder nuttig in het verminderen hoest, hoewel uien hebben eigenschappen die ze maken effectieve remedies.

Hoe nuttig was dit artikel? Gebruik ui siroop om hoest te behandelen? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha