Maak Satisfy Room LightWees altijd bereid tot voorstellen!

Make-up is niet alleen goed uitzien. Het gaat ook om ervoor te zorgen dat u vlekkeloze kijken in die foto's!

De meesten van ons zijn bekend met de basisprincipes als het gaat om make-up. Maar er is iets dat niet veel mensen weten. Make-up, dat ziet er geweldig uit in persoon moet niet hetzelfde uitzien in een foto.


Cameralenzen de neiging om een ​​beetje 'moeilijk voor ons, het accentueren van elke kleine fout. Draag de verkeerde make-up kan een foto volledig verpesten. Maak een fotoshoot vereist een andere techniek helemaal. Hier is een overzicht van wat te doen en wat niet te doen als je te krijgen gefotografeerd.

Tips voor de beste make-up voor de camera Lights

Begin met de huid schoon en gehydrateerd:

Droge plekken op het gezicht meestal geaccentueerd in beeld. Elke rimpels of fijne lijntjes te worden onmiddellijk ingetrokken onder de lichten van de camera. Correct reinigen van de huid en een vochtinbrengende crème die is bedoeld voor uw huidtype passen.

primer aangebracht:

De toepassing van een primer is een must om de perfecte basis voor make-up vormen. Het zal ook helpen uw huid textuur en vult fijne lijntjes. Een fonds fungeert als een canvas voor producten die gaan volgen. Toepassen voordat er iets anders toe te passen en laat het krijgen geabsorbeerd in de huid voor 2-3 minuten. Eenmaal ingesteld, gaat u verder met de volgende stap.

Breng kleur corrector en concealer:

Met behulp van een kleur corrector is een geweldige manier om te zorgen voor onze huid onvolkomenheden. Breng een concealer voor acne groen en oranje concealer aan die onder de ogen donkere kringen te dekken. Dit zal u helpen die perfecte look vlekkeloze bereiken. Breng een concealer die je huidskleur past nadat alle gebreken zijn verholpen.

Breng foundation:

Het is essentieel om een ​​fundering dekking gebruiken voor defecten op de huid. Zorg ervoor dat de fundering goed gemengd is, vooral langs de kaaklijn en haarlijn.

Gebruik een matte bronzer, en niet een glanzende één:

Glinsterende bronzers niet goed in foto's kijken. Het is altijd aangeraden om te gaan voor een matte bronzer als je weet dat je zal worden gefotografeerd.

Blush op:

Om de juiste look in een foto te krijgen, zou je nodig hebt om meer blush gebruiken dan je normaal van toepassing zijn. Je zou kunnen gaan voor een blos die meer gepigmenteerd en gebruik het een beetje 'sterk. Een andere manier om dit te doen is om een ​​blos die goed contrasteert met de kleur van de huid en laat duidelijk zichtbaar te gebruiken, zonder dat je ziet eruit als een clown.

poeder of compact:

Eenmaal gegaan zoals hierboven is beschreven, is het belangrijk om de hele look met een losse poeder of compact stellen. Breng het poeder met behulp van een spons applicator of adem. U kunt ook gebruik maken van een grote kwast poeder voor hetzelfde. Minerale poeders zijn zeer geschikt voor toepassing van de fotoshoot.

Breng een markeerstift:

Breng een dun laagje markeerstift op de brug van de neus, de boeg van Cupid boven de lippen en het hoogste punt van de wangen. Dit zal helpen vangen het licht zo vleiend en maak je gezicht gloed.

Matte of crème lippen:

Blijf weg van lip kleuren mat, omdat het niet in de foto's. Een goede inzet is om een ​​zonnebril die worden gevormd lip crème of ondoorzichtig te dragen.

correct uit te lijnen:

Lijn je lippen in een schaduw die je lip kleur overeenkomt of lippenstift die je gaat dragen. Vermijd jas met een donkere lipliner of zwart. Het idee is om de definitie toe te voegen voor de lippen. Voor degenen die gaan naar rode lippen te brengen, maken gebruik van een lipliner die donkerder rode kleur lippenstift.

1 binnenhoek:

Breng een beetje van glinsterende witte oogschaduw of naakt of pigmenten aan de binnenste hoeken van de ogen. Dit zal u helpen om wakker te kijken en je ogen pop uit. Je kan gemakkelijk te krijgen van het effect met behulp van een stok van kleur zilver of wit potlood of kohl.

Vergeet niet:

Make-up je vooral te dragen tijdens het herstel gefotografeerd, vermijd het gebruik van producten met een SPF inhoud. Deze laat een witte cast op de huid onder het licht van de flitser en maak foto's verschijnen in de as gelegd.

Deze geweldige tips zijn een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je helemaal klaar om te worden gefotografeerd. Wees de charmeur wie je bent en vertel ons uw suggestie favoriet!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha