Maak je Maybelline make-up kit met deze 10 fantastische productenNiet in staat om de blush vinden? Je bent niet alleen. Voor degenen die regelmatig niet toepassen, het houden van alle cosmetica op één plek kan een gedoe. Het is zeer belangrijk om de truc te houden georganiseerd en op één plek, zodat het gemakkelijk toegankelijk is wanneer dat nodig is. Het is daartoe een make-up kit nuttig. Een make-up kit is er een die al uw make-up opslaat op een plaats, zodat het bij de hand, en niet verloren.

Maybelline is een van 's werelds toonaangevende merken in de cosmetica. Het is een Franse cosmetica merk dat eigendom is van L'Oreal. Hun slogan luidt: "Misschien heeft ze ermee geboren, kan haar Maybelline zijn." Ze hebben onlangs een make-up kit dat al uw make-up nodig op een plaats bevat. Het bevat verschillende make-up producten die nodig zijn voor een complete look. De kit wordt genoemd Kit make-up Maybelline Eyestudio.


Top 10 Essentials Make-up Maybelline make-up kit:

De volgende lijst bevat de eerste tien elementen essentieel truc is dat in deze nieuwe make-up kit, evenals de prijzen van elk product dat u zou vinden in deze Maybelline make-up kit.

Beauty Benefit Cream - Maybelline Dream Fresh BB:

Stem: 5/5

Het product heeft de meest verbazingwekkende truc functies. Het helpt om te hydrateren en hydrateren de huid, dus het heeft ook anti-aging voordelen. Fungeert als serum en de stichting te helpen vormen de basis voor make-up. Het product fungeert ook als een concealer voor oneffen huid.

Oogschaduw - Maybelline Eye Studio Color Pluche Silk Eyeshadow-:

Stem: 5/5

De oogschaduw was Oogarts getest en veilig voor dragers van contactlenzen gemaakt.

Mascara - Maybelline Volum Express "The Falsies-Big Eyes" - Zeer Zwart:

Stem: 4/5

De mascara geeft volume aan de wimpers. Maakt de ogen kijken dramatischer.

Eye Liner - Maybelline Line Stiletto laatste Precision Liquid Eyeliner:

Stem: 4/5

De vloeibare eyeliner is geschikt voor een lange duur en duurt 8 uur. Het is getest Oogarts en is geschikt voor dragers van contactlenzen. Het helpt om de ogen te definiëren.

Compact: Maybelline Fit Me Pressed Powder in Natural Beige:

Stem: 4/5

De compact is heel natuurlijk en laat de huid er fris en glad. Heeft een niet-olie, waardoor de huid er vlekkeloos. Het is verkrijgbaar in 18 kleuren.

Lip Gloss - Maybelline Super Stay 24 Lip Color in Still Blazing:

Stem: 4/5

De kleur van de lippen duurt 24 uur en is geschikt voor een lange duur. De formule flex micro helpt om gemakkelijk glijden op de lippen en geeft haar glans. Lip kleur niet afbrokkelen, taart, fade, veren of overdracht. Heeft dertig tinten van lange duur. Helpt om de lippen zacht en soepel.

Make-up Remover - Maybelline The Flash Clean Make-up verwijderen Oplossing:

Stem: 4/5

Deze oplossing is een drie op een basis die hardnekkige make-up direct verwijdert. Het helpt om te hydrateren en te zuiveren van de huid diep. De lotion korte pauze verandert in een vloeibare ultra-licht dat ook werkt op waterproof make-up. De formule is rijk Moringa extract van de zaden, die helpt ontdoen de huid van onzuiverheden. De lotion hydrateert en reinigt de huid.

Blozen - Maybelline Fit Me Blush in Pale Rose:

Stem: 4/5

Hier is nog een prachtig product in deze Maybelline make-up kit. Deze blush is een lichte kleur die past bij de huid gemakkelijk en egaliseert de huid. De kleur is natuurlijk en niet gemakkelijk vervagen, en helpt geven de huid haar natuurlijke helderheid. En 'geen olie en is dermatologisch getest. Het is ook niet-comedogeen.

Vochtige doekjes - Maybelline Express Clean Wipes gezicht:

Stem: 4/5

Deze handdoek is zeer effectief tegen hardnekkige make-up en reinigt in een schot. Het niet wassen vereist. Zijn basis zonder olie laat geen vettig residu. De formule is verrijkt met Moringa zaad extract. Dit helpt om de huid van onzuiverheden te reinigen. Het helpt om te hydrateren en glad de huid. Het product is dermatologisch getest en geen allergieën. Het is dus geschikt voor de gevoelige huid.

Corrector - Maybelline Eraser donkere vlek:

Stem: 5/5

Deze concealer is rijk aan vitamine C en dekt defecten onmiddellijk. Helpt verbergen donkere vlekken effectief voor langere tijd. Het gehalte aan vitamine C vermindert donkere vlekken in vier weken of minder. Het helpt ook ter dekking van de tekenen van de tijd, te verwijderen acne littekens, brandwonden, zonnevlekken en donkere vlekken.

Dit zijn de producten die zijn gevonden in de make-up kit van Maybelline. Nu is er geen noodzaak om de markt te verkennen voor uw favoriete beauty producten. Je kunt ze allemaal bij elkaar te vinden in deze prachtige make-up kit. U kunt gemakkelijk kopen make-up kit Maybelline ook online. Maak ze voor jezelf en vertel ons welke producten u het beste bevalt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha