Maak Font Groter op een laptop

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 1, 2015 Admin Computer 0 0


Als u problemen om de tekst op uw laptop hebben met lezen, kunt u de grootte van de lettertypes te verhogen naar Windows 8 met behulp van de weergave-instellingen. Dit geeft u de gelegenheid om alles te verhogen, waaronder de grootte van de iconen en lettertypen, of u kunt de grootte van de tekst te vergroten. Elk van deze instellingen kan worden overgelaten als een permanente weergave-opties. Als u het formaat wilt terug naar normaal na te veranderen, gewoon terug naar de weergave-instellingen en om deze te verminderen.

Plaats de cursor in de rechterbovenhoek van het bureaublad en sleep het naar beneden. Klik op "Zoeken".

Typ "display" in het tekstveld "Zoeken" en klik vervolgens op "View". In plaats van te typen, kunt u klikken op "Instellingen" en selecteer "Display".


Klik op de "Medium - 125%" of, als u wilt dat het groter, de optie - "Groter 150%" om de grootte van de tekens op het scherm zoals pictogrammen, afbeeldingen en andere objecten te veranderen. Als u alleen het lettertype groter te zijn, klik op de "Verander alleen de grootte van de tekst" en selecteer vervolgens het selectievakje met de naam "Vet". Klik op "Apply".

Sluit alle geopende programma's en meld u af bij Windows. Wanneer u zich opnieuw aanmelden, de grootte van de tekens op het scherm zijn groter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha