Lux Peach and Cream Body Wash - Herziening

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Ongelooflijke geur en Formule Decent Body Wash - probeer dit !!


Verlangen naar een warme sensationele beleven en te genieten intens gehydrateerd, zachte huid? Het lichaam wassen Lux Peach and Cream is verrijkt met de goedheid van zijde proteïnen en extracten van perzikroom te reinigen en ook laat de huid gehydrateerd. De formule belooft een romig laagje op de huid wrap en houdt het vocht die het nodig heeft te vormen.

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 62-125 ml; Rs. 125-240 ml

Ik kreeg de fles met 240ml fles 125ml gratis voor Rs. 12

Ingrediënten:

Water, myristinezuur, laurinezuur, kaliumhydroxide, natriumlaurethsulfaat, palmitinezuur, kaliumchloride, parfum, glycol distearaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, hypromellose, Methylisothiazolinone, Etjdronic zuur, BHT, Tetrasodium EDTA, Glycine soja olie, Cetearylalcohol , cetearylglucoside sericine, Prunus Persica Fruit Extract, Bosaardbei Fruit Extract, Nelumbium Speciosum Flower Oil.

Mijn ervaring met Lux Peach and Cream Body Wash:

De Lux Peach and Cream Body Wash is beschikbaar in een kleur, bochtige plastic fles crème Peachy met een pet soort trillingen. De dop is niet erg goed sluiten, wat resulteert in zeer licht verlies, wanneer wordt vastgesteld in horizontale. Het pakket is zeker niet geschikt voor op reis. U zal hebben om de inhoud van een flesje van reis-vriendelijke overdragen en dragen het rond met je mee. De fles is volledig ondoorzichtig; je kunt niet bijhouden van het product achter met gebruik te houden.

De textuur van de body wash is zacht en zijdeachtig, met een fluweelzachte afwerking. Het wassen van het lichaam komt als een witte vloeistof. Het heeft een romige consistentie vergelijkbaar shampoo en cola. De formule bevat SLS; lathers heel goed met een klein bedrag voor deze reden. Het wassen van het lichaam glijdt en verspreidt zich gemakkelijk over de huid. Het is beter werken wassen van het lichaam met een loofah of natte sponsen en lathers goed mee.

Het wassen van het lichaam heeft een geweldige geur fruit vissen; het voelt verfrissend en rustgevend voor de huid. Heeft heel lang niet duren na een bad; snel vervaagt. Ik wou dat het duurde zo lang als het voelt heel verfrissend op mijn huid. De formule reinigt de huid zeer goed en verwijdert alle onzuiverheden zoals olie, vuil en roet.

Verlaat gemengde huid zacht, glad en voldoende gehydrateerd. Ik ben echt onder de indruk van de body wash. E 'delicate, reinigt de huid zeer goed en laat ook gehydrateerd en zacht. Ik heb ook overslaan toepassen bodylotion na het baden bij het verlaten van de huid aangenaam vochtig en zacht. Er is geen droogte of schilferige huid na gebruik. Het lichaam wassen de huid niet te verlaten plakkerig of vettig. Ik heb nog niet opgevallen allergische reacties of breakouts na gebruik. Dit wassen van het lichaam past op de meeste soorten van de huid, omdat het niet de huid droog noch maakt vettig of vettig. Als u een zeer droge huid, je kon het niet vinden van de formule sterk hydraterende. In dit geval moet je body lotion na bad om de huid gehydrateerd te houden.

In het voordeel van Lux Peach and Cream Body Wash:

 • Aantrekkelijke verpakking.
 • Betaalbaar.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Goed bedrag; waarde voor geld.
 • Het heeft een verfrissende geur en rustgevende.
 • Het Lathers echt goed.
 • Het maakt niet je huid droog te verlaten; is een fatsoenlijke moisturizer.
 • Het reinigt goed, het elimineren van alle onzuiverheden.
 • De huid niet te verlaten vettig of vettig.

Tegen Lux Peach and Cream Body Wash:

 • De geur is niet lang blijven hangen op de huid na het baden.
 • Het pakket is niet geschikt voor op reis.
 • Kan niet voldoende hydratatie van de huid erg droog.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha