Lux Fragrance Deo Spray BeoordelingDeze deo heeft een betoverende geur en zachte huid


Er zijn tijden geweest toen ik stapte in een lift alleen te worden begroet met een overweldigende geur van zweet. We hebben allemaal zweet, er is geen schande in het accepteren dat. Lichaamsgeur is niet prettig, het maakt niet uit wat iemand je vertelt, de geur bezwete is niet aantrekkelijk door een lang schot. Om regelmatig te douchen om lichaamsgeur vrij te houden is een goed idee, maar als je uit te werken en door te brengen, zelfs een paar minuten in de zon, bent u zeker in het zweet te worden gedrenkt. Wat dan? Dat is waarom we deodorants! DEOS niet alleen houden lichaamsgeur op afstand, maar laat ons ook met een aangename geur, houdt ons de hele dag fris!

Productomschrijving:


De Lux Fragrance Deo Spray in een magische spreuk is verrijkt met exotische geur van zwarte orchideeën en jeneverbes olie. Deodorant houdt je koel en gelukkig de hele dag. Deze deodorant bestaat uit de beste parfumeurs ter wereld.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 150-150 ml.

Ingrediënten:

Alcohol Denat (96% v/v) Inhoud: 46% w/w, isobutaan, parfum, propaan, butaan.

Indicaties voor gebruik:

  • Houd het mondstuk van de spray fles tegenover haar arm.
  • Druk op het mondstuk en beweeg de fles rond de oksels voor een paar seconden.
  • Laat deodorant volledig drogen en draag de jurk na enige tijd, omdat dit anders kan leiden tot ongemak.
  • Voor de beste resultaten gelden de spray na het douchen.

Mijn ervaring met Spell Lux Parfum Deo Spray-magisch:

Als het gaat om lichaam wast, doet me denken aan het populaire merk Lux. Ik probeerde haar zepen en lichaam wast en was heel tevreden met hen. Ik had geen idee over hun deodorant wel. Als gevolg van een hectische werkschema, had ik de geur van het lichaam ervaren en wilde een goede deodorant proberen. Deodorant Ik had gebruikt hielp niet om de geur de hele dag te controleren. Een paar maanden geleden, kwam ik over de Lux Fragrance Deo Spray en de verleiding om het te proberen. De Lux Deo Spray in de ban werkt als magie, moet ik zeggen! Er zijn drie varianten van deodorants van dit merk.

Magische spreuk geleverd in een verpakking van normale tin. Het pakket is vergelijkbaar met andere deodorants. De deodorant is verkrijgbaar in verpakkingen van paarse kleur. Het heeft een doorzichtige plastic dop en een mondstuk dat goed werkt. De dop sluit perfect, dus u hoeft zich geen zorgen over het loskomen. De deodorant is zeer stijlvol en is dus makkelijk mee te nemen in je tas of rugzak. En 'robuust en eenvoudig transport.

De Lux Fragrance Deo Spray in de magische spreuk heeft een unieke en fascinerende bloemige geur. De geur is zeer aantrekkelijk en richt zich op het lichaam gedurende enkele uren. De geur zal zeker geen probleem zijn voor iedereen. Deodorant, na versproeiing, veroorzaakt geen branderig gevoel op de huid. Ik gebruikte deze spray op mijn lichaam acne ongeluk, maar ik had geen pijn of een branderig gevoel ervaren. Deze body spray prikt niet mijn huid en zou ook tegemoet te komen aan mensen met een gevoelige huid. Deodorant deed mijn oksels eerlijker of donkerder bij regelmatig gebruik.

The Fragrance Lux Deo Spray in magische spreuk controles ruiken voor ongeveer twee of drie uur, dus je moet opnieuw toepassen voor diegenen die vele uren doorbrengen buiten. De enige zorg is dat deze deodorant bevat alcohol. Ik eigenlijk hou deodorants alcohol. Over het algemeen, deze deodorant heeft een boeiende bloemige geur, die duurt gemiddeld op de huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha