Lotus Herbals Acne Hydrating Gel - BeoordelingenCleanser effectieve en unieke verpakking Moisturizer - Ideaal voor acne gevoelige huid !!


De droge, schilferige huid kan een grote turn-off zijn! Het is geen geheim dat hydratatie is een belangrijk onderdeel van huidverzorging routine. Moisturizer wordt aangebracht na het reinigen van het gezicht. E 'samengesteld om uw huid zacht en soepel te maken en is verkrijgbaar in lotion of gel formule. Sommige vochtinbrengende crèmes zijn speciaal ontwikkeld om acne controle.

Lotus Herbals is een bekend cosmetica merk in India. De producten zijn volledig geformuleerd met kruiden en daarom geen bijwerkingen. De producten zijn betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar in het hele land.


Productomschrijving:

De Lotus Herbals Acne Gel is een zachte moisturizer die controle acne en puistjes helpt. Dit acne gel is verrijkt met tea tree olie, die is erg goed voor acne gevoelige huid. Deze gel vertraagt ​​de vorming van acne en puistjes.

Prijs en hoeveelheid:

INR 245-100 g.

Ingrediënten:

Water, alternlfolla Melaleuca (Tea Tree) olie, glycerine, Triethanolamine, Carbomeer (Carbopol 940), Methyl Paraben, CI No.19585 zonnegeel, tartrazine CI No.19140, Frafrance.

Indicaties voor gebruik:

  • Reinig je gezicht met een reinigingsmiddel acne controle.
  • Dep ze droog je gezicht.
  • Neem de hoeveelheid acne gel en massage vereist op het gezicht met lichte bewegingen.
  • Concentreer de gel op acne getroffen gebieden n de huid.

Voor het beste resultaat, elke drie uur gelden de gel acne eens.

Klachten:

De Lotus Herbals Acne Gel stelt om puistjes te controleren en symptomen te verminderen. Zij stelt ook voor puistjes genezen binnen 2 weken.

Houdbaarheid:

Het product kan gebruikt worden tot 3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Lotus Herbals Acne Gel:

Ik wilde iets natuurlijk voor mijn acne gevoelige huid proberen. Ik heb veel producten geprobeerd voor mijn puistjes, maar alles ging tevergeefs. Ze maakte mijn huid erg droog en saai. Tot slot heb ik geprobeerd de gel acne kruiden Lotus. Ik las de recensies op deze gel acne en wilde om het eens te proberen. Dit is mijn eerste product van kruiden Lotus.

De Lotus Herbal acne gel wordt geleverd in een enkel pakket. De acne gel gaat een pompsysteem met een plastic deksel. Het pakket is geel. De productinformatie is gedrukt op de rug in het wit. De fles is volledig transparant waardoor de hoeveelheid gemakkelijk weten. Een dispenser pomp wordt geleverd met de fles om het product comfortabel te nemen zonder afval. De dop niet zo los dat het gemakkelijk te transporteren.

De kruiden Lotus is lichtgeel. Het product heeft een gelachtige consistentie en zich dikwijls. De consistentie van de gel helpt bij het gemakkelijk verspreiden. De gel heeft een sterke geur van kruiden.

Ik gebruikte deze gel voor meer dan twee maanden en ik helemaal gek op. Het helpt om mijn puistje merken verlichten. Het regelt ook de vorming van acne op de huid. Het product is zeer licht op de huid op aanvraag. De gel wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Laat de huid plakkerig na het aanbrengen niet verlaten. Houdt mijn olievrije huid voor meer dan 3 uur. Over het algemeen, deze gel helpt bij het verminderen van acne puistjes en verlichten acne vlekken op de huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha