LIPSTICK 10 geboden moet weten overLIPSTICK 10 geboden moet weten over

Heeft u moeite om perfecte lippen te krijgen? Nou, hier zijn we tien van de meest elementaire regels van de lippenstift, de tien geboden van lippenstift die u moet weten:

1. Begin met een schone doek

Stap één lippen perfect is altijd beginnen met verse, schone lippen. Houd lippen duidelijke dode en droge huid door scrubben hen twee keer per week en houd ze gehydrateerd met lippenbalsem.


2. Schets je lippen met een lipliner

Een overzicht van de lippen met een lip potlood vóór, zal dit het gemakkelijker maken om lippenstift toe te passen en te stoppen lippenstift van het lopen in fijne lijnen die je kan hebben, net onder en boven de lip.

3. Experimenteer met formules

Verschillende soorten lippenstift er beter uitzien met verschillende soorten van de huid, dus experimenteren formules en verschillende fabrikanten. Test sommige, romige matte lippenstift, op lange termijn en zien welke past u de beste.

4. Niet te veel shimmer

Rossetti met te veel glans en glitter niet altijd goed werken. Lippenstiften die natuurlijk licht door hun romigheid weerspiegelen zijn veel beter.

5. Niet te donker

Laat je niet verleiden om te proberen de look Goth; het zal alleen je er ouder uitzien. Rossetti zwart of blauw blik volledig onnatuurlijk en naast kijken eng, het kan ook zet jaren op jou.

6. Ga naar het midden en werk naar buiten

Om te leven de dikke, zoals de clown lippenstift blik, te beginnen in het midden van de lippen en dan werk je weg naar de hoeken van de mond van de snede met zijn vingers.

7. Ga niet overboord met de lippenstift

Gewaagde lippenstift lijkt misschien ongelooflijk, maar als je wilt een tint lichter een beetje 'en maken het minder dramatisch, toepassen op alleen je onderlip, druk je je lippen op elkaar en dan mengen met je vingers.

8. Naakt is ook goed!

Lippenstift mag niet rood zijn, lijkt naakt te groot. De beste manier om een ​​naakt lippenstift te kiezen is op zoek naar een tint die net iets donkerder of lichter dan de natuurlijke kleur van de lippen en ze zullen genoeg contrast om het ziet er geweldig uit te geven.

9. Vermijd lippenstiften deal

U kunt een aantal lippenstift echt goedkoop, maar ze zijn best vermeden. Voor een, zal ze langer meegaan, en ten tweede, die vaak bevatten een aantal chemische stoffen vrij afschuwelijke dat je echt niet wilt op je lippen te worden gelegd.

10. dep je lippenstift

Breng een laag, drogen en breng daarna een tweede schot, en de lipstick zal veel beter en veel langer meegaan. En onze laatste tip is klein: om te voorkomen dat lippenstift op de tanden, pop de vinger in zijn mond en trek hem vervolgens uit met je lippen gesloten.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha