Lieve ogen tutorial voor ValentijnsdagHallo dames! Met Valentijnsdag om de hoek moet je allemaal maken van plannen over hoe de dag door te brengen met uw dierbaren en ook welk cadeau (en ontvangen;)) Nu Valentijnsdag is geassocieerd met romantiek en de kleur van de romantiek is rood en roze. Als ik denk aan Valentijnsdag de eerste dingen die te binnen schieten zijn de hartvormige chocolade, snoep, zachte ruches roze kleren en aardbeien. Nu ik mijn gewone kleding en accessoires van tevoren plannen voor een aanstaande gebeurtenis en zijn zeker om de meeste van jullie te maken. Ik ben ook vrij zeker van dat de meesten van ons zou kiezen om de kleuren roze en rood op Valentijnsdag 's dragen. Het is gewoon zo passend recht? Dit artikel zal u vertellen wat voor soort make-up je kunt dragen met uw kleding en accessoires op V-Day.

Het is geen geheim dat mannen als schoonheid "natuurlijk." Ze houden niet van de sterke make-up. Maar we kunnen niet uit te gaan zonder make-up, kunt u? Natuurlijk kunnen we niet. Dus wat is de oplossing? Zachte, eenvoudige maar oog make-up. Hydrateren je gezicht, breng de primer en een aantal concealer op de probleemgebieden en onder de ogen en stel gewoon alles met poeder compact of los. Skip stichting of gewoon een dun laagje van het. Breng vervolgens mooie rooskleurig wang tint of crème blos op de appels van je wangen en eindig met een roze glanzende poetsmiddel of gewoon gekleurd lippenbalsem.


Voor de ogen weer zullen we de dingen eenvoudig met slechts een wassen glanzende zachte kleur op de oogleden met gekleurde eyeliner te houden. Zacht, maar aantrekkelijk. Hieronder is een tutorial en het eindresultaat.

Gebruikte producten:

    • Deborah Milano oogschaduw trio in "nam Boeket"
    • NYX basis oogschaduw in "huidskleur"
    • Oriflamekajal
    • Colorbar I-glide potlood in "Amethyst Spark"
    • Bourjois volumes snel en perfect

Ik hoop dat jullie allemaal genoten. Wij delen uw Valentijnsdag plannen en vertel ons hoe je de truc zou doen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha