Lichte make-up For AllLichte make-up in het verleden nogal kleverig en onaanvaardbaar alvorens te worden beschouwd. Maar met de tijd de opvattingen zijn veranderd en we houden ervan om iets te fel op het gezicht van deze dagen. En niet alleen dat, heeft onze aanbieding van make-up veranderd en zijn uiterst draagbaar en te vleien. Vanuit de opzichtige neon heldere roze tot rooskleurig bloost alle maken hun aanwezigheid voelbaar in een grote weg.

Als u besluit om lichte make-up toe te passen op uw gezicht om zeker te zijn van een ding zeker, zal dat altijd ton complimenten en queries- "He did u iets nieuws te doen!"Wat je lipstick dragen?", "Hey je anders kijken vandaag!" Nu wie houdt er niet van al die aandacht en lof?


Echter, met lichte make-up om in gedachten te houden om niet te gaan "over the top" met de helderheid. Speel met een functie tegelijk. Scherpstelling kan worden verplaatst of ogen, gezicht of lippen maar een functie in een tijdsperiode!

Ideeën lichte make-up

Hier geven we u alle nodige advies over hoe om briljante nog steeds geweldig op hetzelfde moment te zijn!

Bright Lip make-up:

Dat is fris en levendig, niet te roze bubblegum, maar een roze papaver die je moet van toepassing zijn op het centrum vrij diep en vervolgens met de vingertoppen en mix zwaaien de kleur aan de zijkanten. Dit zal genieten van de zon op je lippen en maken hoofden draaien.

Briljante oog make-up:

De ogen zijn de spiegels van heart.So're proberen om je ogen uit te brengen voor een speciale gelegenheid, het vermijden oefeningen vreselijk ingewikkeld? Dan schaduw een heldere ogen misschien wel de juiste oplossing. Het zal zeker werken in uw voordeel!

In plaats van naar vreselijk moeilijk om neon kleuren, zoals roze en geel gom (die lampjes betekenen) dat je ziet eruit als meisjes laten zien in Los Angeles te bereiken, is het het beste om verder te gaan met een zachtere tinten blauw of groen. U kunt zelfs gebruik maken van turkoois of aquamarijn kleuren.

Zet de felle kleuren rond de ogen. Neem een ​​wattenstaafje of met een applicator, zorgvuldig toepassen van de schaduw op de oogleden (alleen de top) ziet dat de schaduw niet verspreid over Tegelijkertijd hebben geen betrekking op de botten van het voorhoofd of de plooien.

Heldere tinten blush:

Wangen blozen Blushy zijn altijd in de mode in een heldere zonnige dag, op het werk, in een vergadering of zelfs een bruidsmeisje jurk partij, Ga voor de kleuren abrikoos, dat een mix van warme tinten van geel en brons heeft en roze evenals . Aanbrengen met een lichte beroerte met een borstel op appel wang en scroll terug naar de tempels. Deze schaduw zal passen bijna alle huidtypes. Gewoon niet "te" veel, dat is de truc. Geen behoefte om reflecties of vonken, niet alleen de dood van de frisse uitstraling.

En dat is het; uw koele schaduw van de zon lichte make-up gedaan! Geniet van de dag van de zon!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha