Levendige Bollywood Inspired Makeup Eye - stap voor stap met foto'sHet grote scherm is allemaal fantasie. Je kijkt naar al die mooie duik op het scherm en wonder-'waarom kan ik dit goed niet kijken? 'We zijn allemaal geplaveid kijken Bollywood sterren op het scherm. De manier waarop ze kijken, de manier waarop ze zich kleden, alles is zo 'buiten bereik'. Kom op, geef het toe, hoe vaak heb je wilde zo mooi uitzien als ze? Hun etherisch, perfecte schoonheid is iets dat we allemaal wensen. Maar die mooie vrouwen die je ziet op het scherm zijn niet alleen het werk van God, zijn het resultaat van het werk van een goede make-up artist! Je hebt gelijk, een goede make-up kan de manier waarop je kijkt te transformeren, van lelijk eendje tot mooie zwaan!

Verlangen om dezelfde pracht voor u recreëren? Geen probleem, hier is een prachtige, levendige make-up geïnspireerd door onze eigen Bollywood! Met deze handleiding kunt u stem te geven aan de diva in u!


Levendige Bollywood Eye Make-up Uiterlijk:

We beginnen onze Bollywood oog make-up les!

Stap 1:

Begin met het aanbrengen van een oog primer om te voorkomen dat oogschaduw kreukt. Dan gelden de plakband aan de buitenste hoek van het oog in een verbindingslijn naar de wenkbrauwen. Deze tape zal fungeren als een gids voor een scherpe rand voor oog make-up te creëren. Dan, breng dan een hete roze satijnen oogschaduw afgewerkt vouwgebied en voorzichtig mengen out. Hier, ik gebruikte oogschaduw Lakme Elegant in Roze knipoog.

Stap 2:

Dan, breng dan een gel zwarte eyeliner aan de buitenste hoeken van de ogen en dan volgen ook uw oog vouw gebied. Deze stap moet niet zo schoon zijn als we de eyeliner later zal vlekken. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Kajal in het zwart.

Stap 3:

Breng een glanzend paars-roze oogschaduw in satijn afwerking op de zwarte kohl, die eerder werd toegepast. Gebruik vervolgens een koepelvormige borstel voudig kleiner en meng met de schaduw kohl oog om een ​​perfecte afwerking te bereiken. Hier heb ik gebruik gemaakt van een hete paarse oogschaduw inkt 120 oogschaduw palet.

Stap 4:

Breng een glimmende gele gouden oogschaduw aan de binnenste ooghoek en zelfs leiden tot de slechts licht derde oog gebied. U kunt uw oogschaduw borstel lichtjes bevochtigen met water om rijke intensiteit van de kleur van de oogschaduw te bouwen.

Stap 5:

Kies vervolgens een perzik satijn-achtige koraal oogschaduw en plaats het op twee-derde van het oog. Pat oogschaduw voorzichtig en vermijd vegende beweging als gewoonlijk gedaan om een ​​goede kleurintensiteit te krijgen. Gebruik vervolgens een blending borstel en veeg over het gebied opvouwen tot een zachte smokey eye look te geven.

Stap 6:

Als het oog schaduw in de plooi wordt iets vervaagd na het mengen, kunt u teruggaan en krijg dezelfde hete roze tinten eerder gebruikte en herdefiniëren de vouw.

Stap 7:

Gelden dezelfde glinsterende gouden oogschaduw aan de binnenste hoek van de onderste wimperlijn en paars hete roze oogschaduw voor de rest van de onderste wimperlijn. Maak de look af met mascara ogen en richt de ogen om je ogen te definiëren. Ik creëerde een dramatische winged eyeliner look aan te brengen in het vet en intense gezien in Bollywood acteurs. Als je graag dunne kijken, dan kun je gaan voor een normaal aspect eyeliner. Hier, ik gebruikte dezelfde Lotus Herbals Kajal en Loreal miljoen wimpers mascara.

En je bent klaar. Wow, kijk naar jou! Je lijkt klaar voor het grote scherm. Maar wie het grote scherm, wanneer onze levens zijn vol van hoop en dromen nodig heeft! Met deze make-up tutorial kunt u de godin van je leven! Dat is gewoon de manier waarop het zou moeten zijn!

Dus waar wacht je nog op? Probeer deze eye bollywood doen vandaag nog en word de diva!

Dit artikel heeft me geholpen? Niet deel je mening met ons in de commentaren hieronder.

Artikelen niet te missen:

  • Cinderella Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Bollywood Eye Make-up Tutorial - Om Shanti Om Horloge
  • Prachtige Chinese Eye Make-up - Tutorial Stap voor stap met foto's
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha