Leuke manier om een ​​vlinderdasEen grote boog kan maken of breken een geschenkmand of scherm, om een ​​aantal fantastische banden hebben zijn mouw is van cruciaal belang voor de verpakking. Een eenvoudig en aangenaam om je boog te binden is een aantal-loop gevuld basis die met zijn centrale boog draad kan worden geplaatst. De keuze van het materiaal van de band en de afmetingen van de verschillende onderdelen van de boog zal dragen aan het sluitstuk, waardoor klantgericht om welke reden of situatie.

Holding een uiteinde van de tape tot enkele centimeters van de punt. Hoe hoger de band wordt vastgehouden, zolang de code zal zijn wanneer u klaar bent met koppelverkoop. Het is beter om in de rij langer dan je denkt dat het zou moeten zijn, want je kunt altijd knippen later.

Vouw de zijkant niet-ribbon staartrug naar de staart om een ​​lus te maken met de rechterkant van de cassette naar buiten. Maak de cyclus langer of korter, indien nodig, afhankelijk van de gewenste grootte in het midden van de boog af te werken. Houd de ring stevig op zijn plaats met de duim op de opening te voorkomen.


Maak nog een lus aan de voorkant van het eerste, zodat ze zijn symmetrisch aan elkaar en draai de lus strak. Als eerste rit was lang 4 cm, de tweede van 4 cm, en beide delen consistent te houden.

Doe een derde ronde in de eerste cyclus, maar deze cyclus moet iets langer dan hierboven het. De cyclus moet lang genoeg zijn om gezien vanaf de onderkant van het bovenste stadium. Herhaal deze cyclus lengte onder de tweede cyclus. Pak de lus stevig tussen elke plooi aan de cycli elkaar zorgen.

Laag onder de oorspronkelijke lus totdat de boeg vol is als u wilt. Zorg ervoor dat elke achtereenvolgens ingesteld onderkant van de lus is lang genoeg om te worden van onderaf gezien het voorgaande. Controleer de lus aan elke kant om ervoor te zorgen de sets met elkaar in overeenstemming.

Wikkel een kort stukje draad lint te binden rond het middelste gedeelte van de gesloten lus en draai de kabels hieronder. De draad moet rechtstreeks tussen de eerste en de tweede lus zitten en worden gedraaid tussen de laatste twee cycli.

Trek in elk van de lussen te scheiden en een gezwollen effect te creëren. Fan de ringen rond totdat de draad verborgen en de boog is zo vol als je wilt. Snijd de staarten aan de lengte die u wilt om de boog te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha