Leuke dingen te doen op eerste kerstdag in AtlantaAtlanta is de grootste stad en de hoofdstad van de staat Georgia. De stad staat bekend om de happening muziekscene, conferenties, winkels, restaurants, en de drukke luchthaven. Maar de stad is ook een ideale plek om de kerstdagen door te brengen. Kerstdag in Atlanta kan een low-key aangelegenheid, omdat de meeste bedrijven gesloten zijn. Maar, er zijn vele activiteiten te genieten in Atlanta op eerste kerstdag.

Centennial Olympic Park

Centennial Olympic Park is een park van 21 hectare, die dient als referentiepunt voor de Olympische Zomerspelen 1996 Het park is gelegen in het centrum van de stad, en wordt geflankeerd door eerste klas hotels, sportfaciliteiten, congrescentra, musea en restaurants .

Centennial Park organiseert jaarlijks kerstfeest, dat is een van de beste in de stad. Vakantie in Lights is de jaarlijkse kerstverlichting scherm, waarin het park is gekleed in duizenden lichtjes en decoraties. Bezoekers kunnen genieten van het schitterende spel van licht op de achtergrond van de skyline van Atlanta. Deze attractie wordt aangeboden zonder kosten voor de bezoekers.


Een bezoek aan de ijsbaan Centennial Park is een geweldige manier om de dag door te brengen Kerstmis. De baan is gelegen in het centrum van het park, en biedt een geweldige activiteit voor gezinnen, alleenstaanden en koppels. Schaatsers genieten zippen rond het ijs met traditionele vakantie muziek terwijl kijken naar de prachtige skyline van Atlanta. Entree is $ 7 per persoon en huur schaatsen is beschikbaar voor $ 2 per 90 minuten durende sessie.

Het park is beroemd Fontein van Ringen is een andere belangrijke activiteit op eerste kerstdag. De ringen bieden een gesynchroniseerde weergave van het water dat in de muziek wordt gezet. De ringen tonen tracks vier keer per dag en er zijn geen kosten voor toelating.

Het Georgia Aquarium

Georgia Aquarium grenst aan Centennial Olympic Park in het centrum van Atlanta. Het aquarium is de thuisbasis van meer dan 100.000 dieren en 500 soorten. In tegenstelling tot de meeste attracties, het Georgia Aquarium is geopend van 's middags tot 18.00 uur op eerste kerstdag. Het aquarium is een dag vol activiteiten te bieden voor liefhebbers van het mariene leven en voor mensen op zoek naar een unieke manier om kerst door te brengen.

lichtpanelen

Een andere ontspannende manier om kerst door te brengen is een zware nacht in de stad aan het licht displays zien in verschillende buurten. Gemeenschap van Atlanta graag hun vakantie geest te tonen met uitgebreide displays die een visueel feest te voorzien. De huizen zijn versierd met taferelen van de wieg, spel van licht en kunstwerken die de burgers van Creative Design versierd om de artistieke snor tonen.

Vrijwilligerswerk

Er zijn verschillende motoren van de vooruitgang-de-honger dat ze een perfecte plek om te beginnen op eerste kerstdag in Atlanta. Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om terug naar de minder bedeelden te geven en een perspectief op de ware betekenis van Kerstmis te krijgen. De voeding-la-honger Hosea Williams is de grootste in de stad, en de jaarlijkse diner is altijd op zoek naar vrijwilligers om te helpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha