Leuke activiteiten voor kinderen in Woodlands, TexasThe Woodlands is gelegen in het zuid-oostelijke deel van Texas, in het grootstedelijk gebied van Houston. Veel activiteiten zijn beschikbaar in het gebied voor families en kinderen van alle leeftijden die de fysieke fitheid, glijbanen, mini-golf en de kunsten te betrekken. Gezinnen kunnen hun kinderen naar een huis voor de dag of in te schrijven voor cursussen.

The Little Gym van Woodlands

Little Gym van The Woodlands (thelittlegym.com) biedt een scala aan activiteiten voor baby's en kinderen tot 12 jaar. Hoewel de locatie biedt lessen voor de ouder/kind voor kinderen van vier maanden tot drie jaar, de programma's zijn beschikbaar voor de basisschool kinderen die gymnastiek, karate, sport, dans en cheerleading betrekken. Kampen zijn beschikbaar voor kinderen die hindernisbanen, kunsten en ambachten, en groepsactiviteiten te omvatten.

Splashtown

Splashtown (splashtownpark.com) is een waterpark gelegen in Spring, Texas, dat is slechts 10 mijl van The Woodlands. Achtbanen en attracties van het waterpark zijn de Stingray Racer, RipQurl, Tornado, Thunder Run, Texas Freefall, Wild Wave Pool en Big Spin. Evenementen worden ook het hele jaar door, met inbegrip van trillers en Thrills Music Festival, Kids Fest, Fireworks Extravaganza en Charity dagen evenementen. Verjaardagsfeestje pakketten zijn beschikbaar voor de kinderen die de toegang tot het park, de ruimte voor de partij, en de mogelijkheden van eten en drinken te nemen.


Gymboree Play and Music

Gelegen in The Woodlands, Gymboree Play en Muziek (gymboreeclasses.com) verantwoordelijk op te voeden en te entertainen kinderen tot 5 jaar. De locatie biedt de leeftijd passende activiteiten en de focus op het ontwikkelen van fysieke, sociale en cognitieve ontwikkeling. Lessen op Gymboree Play en muziek omvatten het spel en leer, muziek, kunst, sport, familie en academische vaardigheden. Verschillende partij thema's zijn ook beschikbaar, zoals de oceaan avontuur, de bouw gebied, de avonturen van de dinosaurus, sport in overvloed, kunst festival, festival van muziek en plezier erf.

Shankz Black Light Minigolf

Shankz Black Light Mini Golf (shankzgolf.com) bevindt zich in The Woodlands en heeft een 18-holes indoor midgetgolfbaan dat gloeit in het donker. Elke hole heeft een thema dat dinosaurussen, zeedieren en dieren van de jungle gaat. Bezoekers hebben ook de kans om de golfbaan te ervaren in het klein in 3D met hun chromadepth speciale 3-D bril. Andere activiteiten zijn een luchtkanon gaming systeem, waar twee teams Nerf ballen kan schieten op elkaar. De positie is beschikbaar voor verjaardagsfeestjes, reizen en feesten van het team.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha