Leuke activiteiten te doen op een feestje Luau

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Vakantie 0 5


Plan uw Hawaiiaanse Luau partij door het creëren van een leuke, tropische thema met activiteiten voor alle leeftijden. Plan activiteiten traditionele luau brengt de lach aan de partij en zorgt voor een sociale sfeer voor de gasten om te communiceren met elkaar. Bespaar geld door het gebruik van onderdelen van de activiteiten om de partij-ruimte inrichten en breng de partij thema samen.

Hula Dancing

Hula Luau klassieke dans is een activiteit die open staat voor alle gasten om te wonen is. Koop Hawaiiaanse Luau muziek en uw thema samen te trekken tot een klein gebied te versieren met slingers, flip-flops en rieten rokjes. Het creëren van een werkruimte waarin elke gast zijn eigen gras rok uit een grote rol bruin papier of plastic tafellakens kunnen maken. Een andere optie is om low-cost rieten rokjes kopen en geef aan elke gast draait op de luau. Laat elke gast dans zonder regels, want het leuke deel is watching.

Flower Leis

Een taak van het zetten van haar met echte bloemen of zijden bloemen voor elke gast in de geest van de vakantie. Echte bloemen die goed werken voor kettingen zijn rozen, madeliefjes, anjers en bloemen van plumeria. Zijden bloemen ook goed werken en zijn lager in prijs. Aankoop schelpen met gaten van juweliers en alternatieve schelpen en bloemen om creativiteit toe te voegen aan kettingen. Gebruik tandzijde of een draad van de bekleding en een grote naaien of stopnaald touw de bloemen, omdat het niet makkelijk breken. Zorg voor toezicht van volwassenen voor kinderen die werken met een scherpe naald.


kokosnoot bowlen of racen

Organiseer leuke bowling kokos of kokos race-activiteiten op het feest. Kokosnoten hebben geen recht te trekken die de games nog leuker maakt. Kokosnoot bowlen voorziet in de oprichting van kegels of plastic flessen gevuld met zand en kokos als een hele roll de bowlingbal. Het toestaan ​​van de kinderen om te beginnen dichter bij de pin dan volwassenen om het eerlijk en leuk voor iedereen. Gare coconut omvatten trekken een hele kokosnoot door een aantal belemmeringen met een bezem. Deelnemers kunnen niet schoppen of raak de kokosnoot tijdens de race. Stel de renbaan op een gladde vlakke ondergrond zodat de kokos rolt onregelmatig tijdens de race.

Rolling Stones

Rolling Stones is een traditionele Hawaiiaanse spel vergelijkbaar met hoefijzers. De activiteit omvat het plaatsen van een kleine stok op de grond. Elke speler gooit stenen aan de stok met de steen die het dichtst bij het spel te winnen. U kunt het aantal opnamen toegestaan ​​op basis van het aantal spelers in te stellen. Het opzetten van een centrum steen schilderij en laat elke gast custom paint hun stenen voor het spelen van het spel. Gebruik een watergedragen verf die snel droogt in de zon aan het versnellen van de tijd tussen de schilderkunst en de taak te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha