Leuk voor kinderen Thanksgiving AmbachtenThanksgiving Knutselen gewoonlijk uit het maken van traditionele Thanksgiving thema-artikelen, zoals kalkoenen en pelgrims, op een creatieve manier. Handafdruk kalkoenen zijn een traditioneel ambacht, die kunnen worden opgeslagen elk jaar om te zien hoe de handen van kinderen zijn gegroeid sinds de laatste Thanksgiving. Pelgrim hoeden en petten kunnen worden gemaakt van papier en helpen kinderen leren nieuwe bouwtechnieken.

Handafdruk Kalkoenen

Voetafdrukken maken perfecte modellen voor kalkoenen en kan worden gemaakt in een verscheidenheid van manieren. De eerste manier is om een ​​kind op te sporen om hun handen op de bouw van papier, en verf of kleur van de duim als het hoofd van de kalkoen en de vingers als zijn veren. Een andere manier is om te tekenen en uitknippen 5-10 handafdrukken van verschillende gekleurde bouw papier en lijm ze elkaar overlappen in een ventilator. Knip een vorm van het lichaam kalkoen en het hoofd basis, en de lijm in het centrum van "pennen". Een leuke, rommelige versie van een kalkoen handafdruk is voor het kind om hun hand direct te schilderen met verschillende gekleurde verf voor verschillende vingers, dan druk je je hand op een stuk papier om een ​​vorm van kalkoen te stempelen.

Young Pilgrim Hat

Een leuke ambachtelijke idee Thanksgiving is een pelgrim hoed stijl papier en lijm. Neem een ​​groot vel karton of bruine en zwarte tape rond het hoofd van de jongen met een cilinder vormen en bepalen de omvang van de hoed. Plakband of lijm op de achterzijde van de cilinder. U moet nu een grote cirkel te snijden voor de rand van zijn hoed en een kleinere cirkel naar de top te maken. Uit de grote cirkel, snijd het middelpunt van de cirkel en knippen met een schaar langs de binnen- omtrek tabs die kunnen worden afgedicht plaats in de hoed vormen. De kleinere cirkel zijn uitgesneden langs de omtrek om tabbladen te maken op tape in de hoed. Versier de hoed van de ene tekenen van een vierkante gesp aan de voorkant met een gouden pen, of een vorm van papier gesp geel of oranje en lijm deze op zijn plaats.


Meisjes Pilgrim Bonnet

Neem een ​​stuk wit papier dik en vouw de twee bovenste hoeken in het midden van het papier, zodat ze iets overlappen. Tape overlap en buig het punt gemaakt aan de bovenkant van het papier dan van een paar centimeter en tape op zijn plaats. Boor in de andere twee hoeken (degenen die niet bukken) en bevestig een aantal lengtes van touw of draad om de motorkap te binden. De kap wordt over het hoofd met de rand toegelicht aan de voorkant en de trapeziumvorm dubbelgevouwen achterhoofd. Bind het op zijn plaats vrij onder de kin.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha