Last Minute DIY Halloween Costume KatAls je niet normaal dol op kostuum partijen, vindt u het misschien verwarrend om te komen met een kostuum idee snel als je de weg gesproken op een bijeenkomst van Halloween. Je wilt dragen een kostuum herkenbaar, maar je hoeft niet om iets te uitgebreid te pakken te hebben. Verander jezelf in een kat in minder dan een uur. De meeste kostuum kan komen van je garderobe elke dag, en bits katten samenkomen in een paar momenten.

Zet op een zwart shirt. Kies een T-shirt met lange of korte mouwen, een top of een shirt knop lichaam. De stijl maakt niet veel uit, zolang effen zwart.

Zet op een broek zwarten of fondsen. Dragen jurk broek, jeans zwarten, zwarte panty of fiets korte broek of iets dat de bodem met zwarte stof bedekt.


Snij twee driehoeken zwart vilt, die ongeveer even hoog als de pink. Laat het onderste van elke driehoek en de lijm op een kunststof band, elke driehoek vergrendeld wanneer een kat oor in het hoofd is.

Teken een snor op zijn gezicht met een zwart oogpotlood. Tuck een zwarte veren boa in de achterkant van de broek tot een wachtrij te creëren. Plaats de band op de weg. De look af met een soort van zwarte schoenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha