Laser voor obstructie van het traankanaal resolutie

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Gezondheid 0 5


Er zijn mensen die roepen haar ogen waren geen duidelijke reden. Wat kan te wijten zijn? Een allergie of verstoppingen van de traankanalen kan zich achter deze wijziging en alsof deze definitieve diagnose moet de persoon toevlucht tot chirurgie oplossing op. Dr. Sergio Bonafonte, oogarts en directeur van het Center for Eye Bonafonte legt uit hoe om te gaan met een kader van constante besproeiing.

Scheuren overtollige

Het probleem rouw zonder aanwijsbare reden gebeurt meestal twee soorten patiënten. Van de ene kant naar de andere kinderen en ouderen. Voor kleinere meestal door een verstopping van de scheur kanalen, een van de meest voorkomende pathologieën die leeftijd. Er is een buis die de tranen van de ogen naar de neus of mond draagt, moet het membraan worden opgelost, zodat alles goed werkt. In sommige kinderen niet spontaan zodat er een soort obstructie door de constante scheuren. In vergelijking met de ouderen, is dat pijp geblokkeerd door ontsteking of de aanwezigheid van een aantal buitenlandse stoffen zijn ongeluk gestort op zijn plaats.

Symptomen en infectie

Het is gemakkelijk te zien dat er dergelijke blokkade in de traanbuis. Soms ontsteking waargenomen van buitenaf invloed op de hoek van de neus en oogleden. Bij kinderen een gelige afscheiding continu het oog kan zien, en dat ondanks het verwijderen verschijnt voortdurend. Ook kan het gepaard gaan met hevige pijn, zeer karakteristiek toen er een ontstekingsreactie pus gevulde de traanzak. Het deel van het kanaal heeft een ronde vorm die fungeert als een stuk, en bij besmette kan plotseling zeer pijnlijk zijn. Als er pus betekent dat geen infectie. Het komt meestal omdat de communicatie scheuren maken tussen het oog en de neus, en een microbe kan bewegen van links naar rechts. Kinderen, bijvoorbeeld, hun handen en wrijven of aanraken ogen die infecties besmette produceren.

Behandeling

Voor kinderen kan een poliklinische procedure vereisen. De eerste pogingen om een ​​behandeling met oogdruppels of druppeltjes, dat wil zeggen, een anti-inflammatoire behandeling. Maar als vergezeld infectie pus geen andere keuze dan om een ​​operatie uit te voeren. Drug therapie is gebaseerd op antibiotica voor de infectie verspreidt zich niet aan het bloed. Ondertussen, een operatie is bedoeld om contact met het oog traanbuis om de neus te obstructie te verlichten.

Chirurgie en Laser

De bewerking die is gebruikt in het verleden dergelijke obstructie te overwinnen is gebaseerd op het maken van een wond aan de buitenkant, die postoperatief vereiste punten. Vandaag de techniek niet agressief en het is door een laser probe met een kleiner diafragma gereageerd. Het maakt geen verdoving of kliniek vereist. Noch meestal randen zodat de gevolgen vergelijking met conventionele chirurgie kan worden vermeden. Dit type van poliklinische ingreep duurt 20 minuten en wordt uitgevoerd door middel van het punctum eigen. Een laser sonde wordt ingebracht zonder te snijden in de huid en laat boren van de botvorming.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha