Laser Ontharing - Feiten, voordelen en kostenOvermatige haargroei en haar in ongewenste plaatsen is altijd een probleem voor mannen en vrouwen. We besteden een aanzienlijke hoeveelheid geld en een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden aan haar te verwijderen op onze armen en benen en andere lichaamsdelen. Traditionele methoden van ontharen zoals scheren, harsen, ontharingsmiddelen, elektrolyse zijn lang, pijnlijk en duur. Ook scheren kunnen ernstige droogte en overmatige schilfering van de huid, en invasieve methoden zoals waxen en epileren kan problemen veroorzaken in het haar veroorzaken groeide en huidirritatie. Inpassen is een techniek die geen praktische oplossing voor grote oppervlakken en bleekmiddelen, epileren laat lelijke vlekken op de huid. Om de moeite van het investeren tijd en geld maandelijks ontharing te voorkomen, zou het beter zijn om te gaan voor laser haarreductie dat een permanente oplossing om de verveling te lijf haar geeft. (Afbeelding 1)

Haarbehandeling laser werd gebruikt als een cosmetische behandeling van het afgelopen decennium met toenemende populariteit. Het werkt goed voor alle gebieden van het lichaam zoals het gezicht, kin, armen en de rest van het lichaam. E 'uitgevoerd door plastisch chirurgen over de hele wereld en in staat zijn om effectief verminderen van ongewenst haar permanent met een minimum aan risico's.


A. Hoe werkt laser ontharing behandeling werken?

Tijdens laser ontharing, is een laser of een geconcentreerde lichtstraal gericht op de huid. De laser of licht wordt aangetrokken tot de melanine van de haarzakjes, waardoor het haarzakje verwarmt en vernietigt de steel die haar produceert. Dus de haarfollikel permanent vernietigd.

De behandeling is relatief veilig en is er een minimale verstoring van het oppervlak van de huid. De procedure werkt het beste op mensen met donker haar en een blanke huid. Werkt niet op haar dat is grijs, wit, licht rood, licht bruin of blond. Verschillende behandelingen en sessies kunnen nodig zijn voor de lange termijn voordelen, en voor een permanente ontharing.

Onze huid wordt niet nadelig beïnvloed door de behandeling, omdat onze huid koelt sneller dan de haarfollikels. De behandeling wordt afgesloten met de toepassing van crèmes om de huid te koelen en te verminderen.

Behandelingen van ontharing op het gezicht en onder de armen zijn normaal gesproken direct in 15 minuten in overvloed. Het andere deel van het lichaam ten minste 1 uur nodig om de procedure te voltooien.

B. Feiten over laser ontharing behandeling:

Vermindering van haar laser een drie-stappen procedure die reiniging omvat, scheren en scannen van het gebied dat moet worden behandeld. Tijdens het scannen, de laserenergie gaat door de huid wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikel.

  • De behandeling en de betrokken sessies afhangt van het land, haardichtheid en de haargroeicyclus, die moeten worden behandeld. Over het algemeen een persoon neemt 6-8 sessies elke sessie in 20% van de haarfollikel permanent uitgeschakeld.
  • Het succes van laser behandelingen hangt af van twee factoren: je haarkleur en huidtype. De resultaten variëren van persoon tot persoon, maar vermindert effectief 40 tot 80% van haar.
  • De mogelijkheid van de haargroei is er altijd, maar meerdere behandelingen kan de levensduur van haaruitval te verlengen.
  • Laser ontharing behandeling is alleen effectief actief groeiende haarzakjes. De behandelingen worden meestal zodanig zijn verdeeld dat de haarfollikels niet onmiddellijk weer te groeien.
  • Aanbevolen wordt de laserbehandeling moet verdeeld 3 tot 8 weken na de tweede oppervlakte bedekt en op de groeicyclus van het haar. De armen en benen ontharen sessies vereisen doorgaans minder frequent dan regio's van de hals en het gezicht.
  • Na de ontharing sessie, duurt het meestal twee of drie weken voor de haarfollikels te werpen.

C. Het type laser gebruikt in deze behandeling zijn:

Robijnlaser:

Deze laser werkt het beste voor een zeer bleke huid en wordt niet veel gebruikt.

YAG laser:

Dit is een van de meest gebruikte laser en wordt gebruikt voor de behandeling van mensen met een donkere huid.

IPL:

IPL is de laser meest gebruikt in de techniek van ontharen. En 'effectiever voor licht tot medium toon type huid.

D. Voordelen van laser ontharing behandeling:

Het grootste voordeel van laser ontharing is om zich te ontdoen van ongewenste haargroei. Haren verwijderd in een laser kliniek zal een lange tijd duren om andere gebruikelijke middelen groeien. Het brandt volledig en schakelt de haarfollikel en in sommige gevallen te verwijderen haar permanent. Terwijl waxen is nog steeds de meest populaire methode van ontharing, laserbehandeling is langdurig en soms permanente verwijdering laserbehandeling dat is het maken van een steeds populaire methode van ontharing.

Laser ontharing behandeling is de meest effectieve van alle behandelingen. De meeste mensen die deze behandeling hebben ondergaan succesvol was en in sommige gevallen zelfs het permanent verwijderen van haar.

Candela en Palomar, de machines die gebruikt worden voor de behandeling van laser ontharing is eenvoudig te gebruiken en kan worden geraadpleegd door alle leeftijdsgroepen van mensen.

Laser ontharing is geschikt voor het verwijderen van haar uit alle delen van het lichaam.

Het is een stuk minder pijnlijk dan waxen, epileren, draadsnijden en elektrolyse. Een prikkelend gevoel ervaren, maar die kan worden tegengewerkt met een verdovende crème. Laserbehandeling is als een elastiekje dat tegen de huid voor een snelle tweede met elke puls.

De procedure die bij de laserbehandeling is snel en snel. De behandelingsduur is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Elke laserpuls krijgt een oppervlakte van 9x9 mm.

Als de hergroei van haar na de behandeling, dunner en lichter van structuur dan de eerste.

Laser ontharing zelden wordt geleverd met complicaties en zelfs als er een soort van complicatie, is nooit permanent. Indien er zich pijn of zwelling of roodheid wordt gezien, wordt snel verlaagd. De beste technische en klinieken zal sterk verminderen van de kans op het hebben van een van deze complicaties.

Met removal laser diode, is de snelheid, nauwkeurigheid en bovenal, het is veilig en niet-irriterend. Vergeleken met andere technieken van epilators, de laserdiode is een niet-ontwijkend. Er is dus minder kans op een bacteriële infectie.

Laser ontharing huid glad en verhoogt de schoonheid van de persoon. Het is ook veilig voor gevoelige gebieden in de buurt van de ogen en de mond.

E. Nadelen van Laser Ontharing:

Het belangrijkste nadeel van laser ontharing is de kosten verbonden aan de behandeling. 6 eerste sessies zijn nodig om het maximale voordeel van de behandeling te krijgen. Men kan niet ontsnappen aan de behandeling als je eenmaal begint. U moet de sessies te voltooien om het te laten werken en dit draagt ​​bij aan de kosten.

Een ander nadeel van laserbehandeling is dat het volledige resultaten alleen bepaalde soort mensen. Laser is niet gunstig voor rood haar, blond en grijs. Mensen met een donkere huid hebben dit melanine schaduw hun hele lichaam, dan de laserbehandeling is niet erg effectief op donkere huid. Mensen Zelfs afgezwakt erg bleek bovendien zal niet 100% van de resultaten en, soms helemaal geen resultaten.

Laser ontharing behandeling is alleen effectief op het haar in de groeifase. Het zal de haarfollikel die in een fase van actieve groei elimineren. Echter, de behandeling geen nieuwe haarfollikels groeien voorkomen. Dus het is niet een permanente ontharing behandeling en sommige hergroei is mogelijk.

Voorzorgsmaatregelen F. Pre laserbehandeling:

Het te behandelen oppervlak moet worden beschermd tegen de zonnen en blootstelling aan de zon gedurende ten minste 4 tot 6 weken. Breng een hoge SPF zonnebrandcrème op het gebied. Vermijd blootstelling aan de zon in de loop van de behandeling, want dit kan brandwonden veroorzaken.

Vermijd bleken, epileren, harsen het gebied voor 4 tot 6 weken vóór de behandeling.

Als u een voorgeschiedenis van herpes, profylactische, ga dan voor de anti-virale therapie, voor en na de behandeling.

Gebruik geen drugs of kruidengeneesmiddelen nemen gevoelige foto voor 24 uur voor de behandeling.

Niet scheren 3-8 dagen voor de behandeling. Voor verdere behandeling, niet zelden 1 tot 2 weken zodat de arts kan de groei stoppels op de dag van behandeling te zien. Gebruik een zonnebrandmiddel tijdens behandeling.

Voorzorgsmaatregelen G. na laserbehandeling:

Er zijn kansen op roodheid en zwelling op het behandelde gebied dat niet zal duren meer dan twee uur. Een duidelijke aloë vera gel wordt aanbevolen op het behandelde gebied gedurende 2 tot 4 dagen. Patiënten met een donkere huid kan meer ongemak hebben, dan is het raadzaam om de aloë vera gel gebruiken voor een langere tijd.

Als het gebied is warm aanvoelt, zelfs na 24 uur behandeling, van toepassing ijs om de zwelling te verminderen en tederheid, en de genezing te bevorderen.

Vermijd het gebruik van cosmetica en crèmes op de behandelde huid kan leiden tot huidirritatie. Voorkom krassen of het plukken van het behandelde gebied

Vermijd bijvoorbeeld interne of externe warmte sauna, jacuzzi, hete oven, stoom of zware oefeningen die zweten kan veroorzaken, voor twee dagen als ze melanocyten die leiden tot hyperpigmentatie kunnen stimuleren. Laat het behandelde gebied niet wassen met geweld als de huid nog mals.

H. Laser Ontharing Kosten:

De kosten van de behandeling laser ontharing is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

Behandelen gebied:

Het gebied dat de patiënt wil behandelen is de belangrijkste factor bij het bepalen van de uiteindelijke kosten. Grotere gebieden van het lichaam zijn meer gebracht dan kleine patches. De belangrijkste reden hiervoor prijsverschil is dat de procedure nauwkeurig en tijdrovend. Grotere gebieden vereisen een langere tijd in vergelijking met kleinere porties.

Aantal sessies:

De kosten van het gehele behandeling wordt opgedeeld in een aantal sessies een andere prijs heeft. Het is dus belangrijk voor patiënten om nota van het aantal sessies dat ze nodig zou hebben om de behandeling te voltooien. Om de behandeling te voltooien, de meeste patiënten vereisen minstens 6 aanvullende zittingen die de totale kosten van de behandeling verhoogt.

Haartype:

De dichtheid, dikte en lengte van het haar spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totale kosten van de behandeling.

Standaard van de kliniek:

De totale kosten van de behandeling hangt ook af van het niveau en de kwaliteit van de kliniek bezoek aan de behandeling. Er zijn verschillende soorten van klinieken en ziekenhuizen die laserbehandeling bieden en de kosten van behandeling varieert per kliniek. Deze klinieken worden bepaald door het niveau van luxe en service die ze bieden en het algemene niveau van de gezondheidszorg.
De meeste Indiase klinieken betalen ongeveer 3.000 tot 10.000 per sessie. Het is belangrijk om het aantal sessies bevestigen voordat de verwijdering.

De meeste mensen die deze behandeling ondergaan moeten zitten minstens 6 sessies. Dus de uiteindelijke kosten van de hele sessie kan ergens tussen Rs.18,000 zijn om Rs.60,000.

Sommige klinieken en gezondheidszorg bieden ook een compleet pakket en zijn concurrerend geprijsd om klanten te trekken. De kosten van deze pakketten vanaf Rs 25.000.

Als je gaat voor een laser ontharing behandeling altijd kiezen voor een ervaren arts die voldoende ervaring op dit gebied heeft. Dit minimaliseert het risico op letsel en verbranding tijdens de behandeling en garandeert de beste resultaten. Nooit een compromis op kwaliteit om wat geld te besparen als de schade het lichaam dat, als je pech kan permanent zijn bent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha