Lange afstand relatie Advies: 10 tips over hoe om het te laten werkenLange afstand relatie Advies: 10 tips over hoe om het te laten werken

Een lange afstand relatie, kan mits goed gevoed altijd goed werken, zelfs als u en uw partner zijn mijl afstand. Hier zijn 10 tips lange afstand relatie die zal helpen om je relatie leeft en groeit:

Omdat ze ver van elkaar, moet uw communicatie krijgen de hoogste prioriteit. Dit is een van de belangrijkste advies lange afstand relatie en is een van de essentiële ingrediënten die kunnen helpen je relatie bloeien. U kunt tekstberichten verzenden naar uw partner gedurende de dag, als dit is handig voor beide, of u kunt bellen elkaar in de ochtend of 's nachts. Communiceren online via Skype of webcam is ook een goede optie.


Een lange afstand relatie advies dat geeft jullie allebei iets leuks om te anticiperen op voor het verzenden van pakketten zowel ontworpen voor uw partner. Eén of twee keer per maand, om dingen te sturen, zoals uw geliefde, zoals boeken, tijdschriften, lekkere hapjes, accessoires, enz.

Relatie tips omvatten eerlijk met je partner. Als je verdrietig, eenzaam of missen van uw geliefde te voelen, oké vertel hem / haar over. Wees eerlijk over je gevoelens. Hoe zal uw partner weet wat je voelt, als je het niet zeggen?

Te begrijpen met je partner is zeer belangrijk relatie advies ook. Je geliefde wordt geconfronteerd met een wereld anders dan de jouwe, en hij / zij heeft veel van de dingen die gebeuren in het leven, afgezien van je relatie, dus er kunnen momenten zijn dat hij / zij heeft om lange uren op het werk en je kunt verliezen bellen of moet het gesprek afgebroken. Dit vereist enige kennis van uw kant.

Zorg voor een gezond lange afstand relatie vergt inspanning. Tips over lange afstand relaties zijn waarderen manier om de tijd om te bellen in het midden van een drukke week van uw partner of zijn / haar poging om kaarten en kleine geschenken te sturen ... Geniet van de goede initiatieven van uw geliefde en uw dankbaarheid uitdrukken. Het zal hem / haar gelukkig te maken!

Wanneer beide van jullie zijn uit elkaar, u en uw partner hebben nog meer dingen over elkaar te ontdekken. U kunt dit leren als u bezoekt of tijdens een gesprek over de telefoon of via Skype. Om elkaar beter te leren kennen zal dichter tekenen en versterken van uw liefde en vriendschap.

De tijd om daadwerkelijk ontmoeten elkaar één van de punten belangrijkste relatie en essentieel. Proberen om interessante activiteiten te plannen elke keer zie je elkaar. Plan uw vergaderingen en verras je partner met iets speciaals.

Niet alleen het vertrouwen is een essentieel bestanddeel van ware vriendschap, liefde maar vereist ook deze belangrijke component. Uw partner moet weten uw kring van vrienden, vooral die van het andere geslacht. Informeer uw geliefde over uw activiteiten, met name die waarbij het andere geslacht, aangezien dit een manier om vertrouwen op te bouwen.

Proberen om knock-out communicatie met uw partner, zelfs voor een dag, want dit zal je elkaar waarderen zelfs meer. Deze relatie advies kan u helpen sterk verbeteren van uw relatie met uw liefde en maak je je realiseert hoe noodzakelijk het is om elkaar.

Een doel voor de toekomst wordt u geïnspireerd en gestimuleerd je relatie. Een visie van samenzijn is een van de meest waardevolle adviezen lange afstand relatie die u kunnen helpen uw relatie sterker te houden.

Ik hoop dat deze tips nuttig rapport.

Zelfs als je relatie is niet een afstand is, kan een aantal van deze suggesties nuttig voor u, zijn;).

Voel je vrij om je eigen advies liefde, hints, tips en gedachten over hoe de relatie werk lange afstand in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  3   0
April 6, 2015 | 20:24:09 | later 7 uur

We zijn onder de indruk van het kaliber van de informatie op deze uitstekende website. Er zijn tal van voldoende middelen volgende. Ik weet zeker dat ik deze plek binnenkort weer te bezoeken.

  3   2
April 7, 2015 | 01:15:15 | later 11 uur

Goede tips!

  3   0
April 7, 2015 | 05:48:18 | later 16 uur

Hou van het artikel!

  4   1
April 7, 2015 | 06:37:48 | later 17 uur

Prachtige suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha