Lang haar geheimen doorgegeven van generatie op generatie!Ik ben er zeker van dat uw dobbelsteen-maa je moet hebben verteld om iets toe te passen om je haar groeit haar sneller en langer. Bovendien heb je niet gemerkt dat ouderen zo lang en mooi haar? Hier zijn een aantal oude Indiase inlichtingendienst lang haar!

Lang Secrets Hair

Secret 1: Curry Leaves


Voeg curry bladeren (fijngehakt) in de olie en kook voor bepaalde tijd. Breng dit aan het haar te lang haar en sterk. U kunt ook een ei toe te voegen aan dit mengsel om je haar meer zacht en zijdeachtig te krijgen! Het toepassen van deze ook vermindert grijzend haar.

Geheim 2: Honing

Een mengsel van honing, olijfolie en ei op het haar geeft kracht en maakt het langer laten groeien. Dit is zeker een geweldig recept!

Secret 3: Jojoba olie

Solliciteer jojoba olie gedurende 20 minuten voordat je naar een douche te nemen. Dit bevordert een snelle haargroei ook!

Secret 4: Amandel, Castor, Olive en Jojoba olie

Amandel, Castor, Olive en jojoba-olie met elkaar gemengd en aangebracht op het haar en de hoofdhuid maakt het zacht, zijdeachtig, en langer dan ooit tevoren!

Secret 5: Shikakai en Amla

Shikakai poeder gemengd met Amla poeder en water wanneer toegepast op het haar, voorwaarden, versterkt en maakt het langer. Wedden op dit vanaf zeer jonge leeftijd, is het niet?

Secret 6: Hibiscus bloemen

Ik kreeg deze van een oude wijk Voeg hibiscus bloem water in een kom en laat het twee uur. Verwijder de bloemen en het haar wassen met water. Maakt het haar zacht en zeker helpt om haar te laten groeien.

Secret 7: Aarhar

Voeg Arhar uit het water en laat het verblijf voor 12 uur. Verwijder en was het haar met water. Het zal beschadigd haar te herstellen en maken het zacht en zijdeachtig, en op de lange termijn, zal het je haar langer te maken

Secret 8: Olie

De olie (mosterdolie bijvoorbeeld) om het haar na verwarmen. Dit bevordert ook de groei van gezond haar.

Secret 9: hooi griekse

Nog een andere prachtige geheimen meer voor lang haar. Voeg hooi griekse kokosmelk en dit toepassen op je haar. Laat gedurende 40 minuten. Wassen met een milde organische shampoo. Dit maakt het de langste haar.

Secret 10: Yoghurt

Toepassing yoghurt om je haar en laat gedurende 30 minuten. Daarna spoel je haar met warm water. Dit recept is een zeer oude en veel oudere mensen gebruiken het nog steeds en je kunt het gebruiken voor langer en sterker haar!

Nu dat je de zelfgemaakte recepten hebben geleerd, zijn hier enkele andere geheimen lang haar dat geen voorbereiding nodig.

Haar knippen vaker - De uiteinden van het haar wordt droog en knapperig als zij zullen vaak kleurrijke en vaak stijl. Dus, is het raadzaam om een ​​halve centimeter van het haar laten knippen, zodat het snel groeit.

Uw haar niet wrijven - Veel mensen hebben er een gewoonte van te wrijven je haar krachtig om je haar snel te drogen. Dit is niet een goede praktijk aangezien zij klitten die leidt tot haarbreuk.

Andere goede praktijken zijn -

  • Reinig regelmatig het haar
  • Gebruik de juiste borstelen technieken
  • Gebruik kapsels van de bescherming
  • Gebruik hair juiste gereedschap
  • Vermijd technische hitte

Dus meiden, deed een van deze geheimen voor lang haar spelen met de recepten van uw dobbelstenen-maa? Laat me niet kennen van andere tips ook

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha