Lakme zon Screen - SPF30 voor de vette - BeoordelingenEffectieve moisturizer en fatsoenlijke Sunscreen - Krijg een stralende huid !!


We hebben allemaal klagen over donkere vlekken, rimpels en veel. Maar in werkelijkheid niet veel van ons weten dat alleen die zonnebrand deze problemen grotendeels te verminderen. Een goede zonnebrandcrème essentieel voor de bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Het is zeer belangrijk om een ​​zonnebrandcrème te kiezen op basis van het type huid. Lakme is gekomen met een hele reeks van producten van het wassen van je gezicht, maskers en zonnebrandcrème om de huid effectief te beschermen.

Lakme zonnebrandcrème beweert te geven een goede bescherming met SPF zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld voor de vette huid. Terwijl ik de neiging om een ​​vette T-zone in de zomer te ontwikkelen, ging ik door en kocht deze zonnebrandcrème. Het zonnescherm heeft een formule zeer licht, het komt met de goedheid van natuurlijke ingrediënten zoals extracten van komkommer en citroengras. Zij stelt om de huid te beschermen en ook om de huid onvolkomenheden verleden te corrigeren, waardoor de huid helderder en eerlijker.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 190-50 ml.

Ingrediënten:

Dimethiconol, copolymeer, Caprylyl methicon, PEG-10 Dimethicone Crosspolymer, kaliumcetylfosfaat, Aqua, Xanthan Gum, ethylhexylmethoxycinnamaat, Ethylhexyl Salcilate, aluminiumhydroxide, propyleenglycol, titaandioxide, Cyclopentasiloxane, natriumfosfaat, acetyl, palmitinezuur, methylparaben , Octocrylene, Glycearyl stearaat ,, methyllactaat, Silica, dinatrium EDTA, bentoniet, carbomeer, sap Cucumis Sativis, butylparaben, methyleenbis benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, natriumchloride, Alumina, cetearyl Olivate, fenoxyethanol, extract Kameelgras, parfum, gebutyleerd hydroxytolueen, stearinezuur, Laureth 23, glycerine, alcohol, propylparaben, sorbitan, melkzuur, CI 15985, Ethyl Paraben.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem voldoende zonnebrandcrème op je handpalm.
  • Voorzichtig toe te passen over het hele lichaam, vooral op het gezicht, nek, handen en benen.
  • Altijd van toepassing voor vertrek naar huis elke dag.

Mijn ervaring met Lakme zon Expert SPF 30:

Lakme zon Expert zonnebrandcrème verkoopt in een levendige gele buis met een soort dop flip lock. Pijpplug sluit strak en lekken van het product. Zo kunt u gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen. De buis heeft een zonnescherm verpakking volledig ondoorzichtig.

De plot van zonnebrandmiddelen is zeer glad als het een product van room. Het is volledig vrij van korrels. De textuur is erg romig en vrij dik, maar is gemakkelijk geabsorbeerd in de huid. Zonnebrandcrème komt uit in een zuivere witte kleur. Het heeft een aangename en milde komkommer geur. De geur blijft op de huid gedurende 5-10 minuten na het aanbrengen en verdwijnt langzaam.

Zonnebrandcrème, eenmaal gemengd, wordt volledig geabsorbeerd door de huid. Daarom, laat geen sporen of blijft op de huid. Na het aanbrengen van deze zonnebrandcrème, mijn huid is glad en zacht. Zonnebrandcrème beweert de soort alleen de vette huid te voldoen. Maar het werkt goed genoeg op mijn gecombineerde huid ook! Hij heeft niet mijn huid droog of elastisch te maken. Dit betekent echter niet vallen normaal tot droge huid, omdat het niet is geformuleerd voor deze huidtypes. Ik heb geen irritatie of puistjes op mijn huid opmerken. Ik regelmatig dit zonnebrandcrème gebruikt tijdens de zomers en werkt goed op mij. In de winter, het de neiging om de huid een beetje 'te drogen. Dit is wanneer ik terug naar het gebruik van zonnebrandmiddelen ontwikkeld voor de droge huid.

De formule van zonne-effectiviteit in het hydrateren en hydrateren de huid. Het niveau van bescherming tegen de zon die door de zonnebrandcrème is mild en werkt alleen voor blootstelling aan de zon mild.

Kortom, dit is een fatsoenlijk product. Als u op zoek bent naar een milde zonnebrandcrème om je huid elke dag te beschermen, dus dit werk voor u. Het enige negatieve aspect van het product is dat het er niet in slaagt om te voldoen aan de eis van het verstrekken van eigen vermogen. Ik heb nog niet opgevallen geen verschil in mijn huid toon, zelfs met reguliere aanvragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha