Lakme zon Screen - SPF30 voor de normale tot droge huid - BeoordelingenEffectieve hydraterende en conditionering zeer Sunscreen - een goede bescherming tegen Tanning !!


De zon is de gever van het leven zeker. Helaas, het is ook de gever van pigmentatie van de huid, donkere vlekken en vroegtijdige veroudering. Niet om huidkanker te noemen! Blootstelling aan de zon is de nummer een oorzaak achter de meeste van onze kwalen huid vandaag. Toch hebben we de neiging om te negeren met behulp van de zonnebrandcrème! Een goede zonnebrandcrème kan helpen de huid tegen schadelijke UV-stralen van de zon te beschermen.

Lakme zonnebrandcrème beweert een goede bescherming te bieden tegen de zon met SPF Sunscreen is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid. Het heeft een lichtgewicht formule en bevat natuurlijke ingrediënten zoals komkommer en citroengras extracten die beweren dat uw huid en de juiste huid onvolkomenheden van het verleden te beschermen. Zij stelt ook voor uw huid verschillende tinten lichter en rechtvaardiger te maken. Dus, deze zonne echt je huid te beschermen? Mocht u investeren in dit product? Lees verder om erachter te komen!


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 250-100 ml

Ingrediënten:

Glycearyl stearaat, xanthaangom, copolymeer, propyleenglycol, Aqua, dinatrium EDTA, Cyclopentasiloxane, aluminiumhydroxide ,, propylparaben dimethiconol, ethylhexylmethoxycinnamaat, bentoniet, carbomeer, Caprylyl methicon, Octocrylene, sap Cucumis Sativis, kaliumcetylfosfaat, methyleenbis benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethylhexyl Salcilate, Laureth 23 fenoxyethanol, titanium dioxide, stearinezuur, butyl paraben, Dimethicone Crosspolymer, glycerine, Silica, alcohol, cetearyl Olivate, methylparaben, sorbitan palmitinezuur, PEG-10, geur, extract Kameelgras , methyllactaat, melkzuur, natriumfosfaat, acetyl, gebutyleerd hydroxytolueen, CI 15985, natriumchloride, Alumina, Ethyl Paraben.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem voldoende hoeveelheid product op de palm van je hand en wrijf je handen samen.
  • Voorzichtig toe te passen het hele lichaam de nadruk meer op het gezicht, hals, handen en benen.
  • Toe te passen voordat je het huis verlaten.

Mijn ervaring met Lakme zon Expert SPF 30:

Lakme zon Expert zonnebrandcrème wordt geleverd in een fel gele buis met een soort blok flip gele kap. De dop sluit de tube stevig en er is geen verspilling van product en je kunt gemakkelijk mee te nemen tijdens het reizen. De buis is volledig ondoorzichtig. Het pakket is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te vervoeren.

De consistentie van zonnebrandcrème is zeer romige en dicht. Zonnebrandcrème is zuiver wit van kleur en heeft een zeer delicaat parfum. De geur is vergelijkbaar met komkommer parfum en blijft op de huid voor ongeveer 5-10 minuten na het aanbrengen en daarna verdwijnt.

Het zonnescherm heeft een romige consistentie, maar dit is geen probleem tijdens het aanbrengen. Het vermengt zich goed en is volledig door de huid opgenomen. Verdwijnt volledig in de huid, waardoor de huid zacht en soepel. Maar je moet het product snel opgaan in de huid; anders zal het niet een wittig licht werpen op de huid achterlaten. U kunt de zonnebrandcrème ingesteld met een poederdoos om de witachtige cast verzachten.

Zonnebrandcrème beweert gewoon een soort van normale tot droge huid te voldoen. Maar het werkt prima op mijn gecombineerde huid ook! Hij heeft niet mijn huid vettig of vettig te maken en mijn vette T-zone heeft slechts ongeveer 3 en een half uur van toepassing. Het werkte goed en zal niet irriteren of puistjes veroorzaken op mijn huid. Ik gebruikte deze zonnebrandcrème regelmatig tijdens de hete zomermaanden, evenals tijdens de winters en het werkte vrij goed voor mij.

De formule van zonnebrandmiddelen is verpakt met de goedheid van extracten van komkommer en citroengras, die effectief in hydraterende en huidverzorgende werkt. Het niveau van de bescherming die door de zonnebrandcrème is vrij gemiddeld en werkt alleen voor blootstelling aan de zon mild. Als u op zoek bent naar huidverzorging volledige dag van de zon, dan moet je kiezen voor SPF 50 zonnebrandmiddelen.

Over het algemeen is het een goed product. Zal werken normaal, droge huid en combinatie. Als u een zeer vette huid, dan kun je dit niet effectief, omdat het je huid vetter zal maken. Als u op zoek bent naar een milde zonnebrandcrème om jezelf te beschermen tegen de zon, terwijl je over je werk, dan is dit voor u zal werken. Maar kan falen tijdens de zomermaanden en zelfs wanneer u uit op het strand. De bevestiging van het zonnescherm naar billijkheid te bieden is niet waar hoor. Zelfs met reguliere aanvragen, heb ik niet opgevallen geen verschil in mijn huidskleur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha