Lakme zon Expert Lightening + De-Tan After Sun Face Wash - HerzieningVerbazingwekkende Formule en fatsoenlijk geprijsde Face Wash - je moet dit proberen !!


De zon is de gever van het leven. Maar het is ook de gever van tan, vlekken, en vroegtijdige veroudering! Maar het is niet gemakkelijk om zich te ontdoen van deze huidproblemen gekoppeld. Maar gelukkig, de huid lichter meer De tan Face Wash Lakme zon Expert belooft om effectief reinigen van de huid poriën en maakt de huid glad en helder gevoel. UV-filters en eigenschappen van de huid anti-tan in reinigende face wash en kalmeert de huid blootgesteld aan de zon en helpt de huid om snel te herstellen.

De face wash is ook verkrijgbaar met de goedheid van komkommer en citroengras extracten die kalmeren en de huid te beschermen tegen irritatie van de huid en andere problemen van de blootstelling aan de zon.


Prijs en hoeveelheid:

INR 85 per 50 g.

Ingrediënten:

Aqua, natriumlaurethsulfaat, Carbomeer, Polyquaternium 39, cocoamidopropylbetaïne, Glycerine, Fragrance, microkristallijne was witte kralen, Cocamide MEA, Sdoium hydroxide, menthol, ethylhexylmethoxycinnamaat, ethylhexyl salicylaat, allantoïne, niacinamide, propyleenglycol, Kameelgras extract, Ccumis Sativis sap, melkzuur, CI 15985, DMDM ​​Hydantoïne, Iodopropynyl butylcarbamaat.

Mijn ervaring met de huid Lakme zon Expert Lichter + De-Tan After Sun gezicht te wassen:

De huid lichter Lakme zon Expert Plus De After Sun Tan face wash komt in een fel oranje-gele buis, met hetzelfde type van trillingen gekleurde kap open. Noodzaak om de buis om het product los te knijpen. Het pakket is gemakkelijk te gebruiken en te dragen. De kap past perfect en niet wordt geopend, dan is het pakket is reisvriendelijk.

De face wash komt uit als een heldere vloeistof met kleine witte parels in. De textuur van het gezicht te wassen is zacht en glad. Het heeft een lichte en een vloeibare consistentie, en dan verspreidt zich gemakkelijk op de huid. Het bevat witte parels van micro grootte, die zijn nauwelijks merkbaar en zijn zacht voor de huid.

De formule van het gezicht te wassen Lathers gemakkelijk, zodat slechts een kleine hoeveelheid nodig voor het gezicht en hals. Het reinigt de huid grondig en verwijdert alle onzuiverheden zoals vuil, olie en vuil. Maakt de huid zacht en soepel. Het gezicht wassen zeer verfrissend citrusgeur en helpt om de huid na blootstelling aan de zon kalmeren.

Het gezicht wassen de huid niet te verlaten vettig of plakkerig na het wassen. De huid voelt fris vanwege de extracten in het gezicht te wassen citroengras en komkommer. De formule van het gezicht te wassen is geschikt voor alle huidtypen. Het werkt ook voor de droge huid als het niet laat uw huid droog of elastisch.

Over het algemeen, het gezicht wassen reinigt, verfrist en kalmeert de huid heel goed. Helaas, het product doet heel weinig over detanning en huid lichter. Ik heb nog niet opgevallen geen verandering in mijn huidskleur of mijn tan.

Pro's Lakme zon Expert Lightening + De-Tan After Sun gezicht te wassen:

 • Verpakking eenvoudige en makkelijk te gebruiken.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Reinigt de huid door het verwijderen van onzuiverheden.
 • Laat de huid fris, koud water.
 • Kalmeert de huid tijdens de zomer.
 • Geschikt voor de meeste soorten van de huid.
 • Het maakt niet uw huid droog of elastiek.
 • Schuim gemakkelijk.
 • Het komt met een frisse geur.
 • Het is niet puistjes.
 • Gemakkelijke beschikbaarheid.
 • Redelijke prijs.

Tegens van Lakme zon Expert Lightening + De-Tan After Sun gezicht te wassen:

 • Of lichter de huidskleur, of verwijder tan.
 • Bevat SLS.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha