Lakme Skin Naturelle Daily Foundation - ShellDik en zeer indrukwekkende Stichting structuur Licht - Een Fatsoenlijke Stichting Wear Daily !!


De Lakme Silk Naturelle Foundation (Shell) is een stichting beschikbaar vloeistof op een budgetvriendelijke prijs. De stichting zal helpen om zelfs uit de huid toon zonder dat het lijkt onnatuurlijk en cakey. Het kan licht worden gebruikt voor een natuurlijke make-up ziet er heel zacht en je kunt zelfs levels te bouwen voor meer dekking. Als u op zoek bent naar een stichting elke dag, dan zal dit een goede keuze te zijn. De stichting met SPF 8 is om je huid te beschermen tegen de zon tan en schade.

Prijs en hoeveelheid:


INR 295 per 27 ml

Ingrediënten:

De volledige lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Indicaties voor gebruik:

Neem voldoende product in de hand. Als u wilt dat een natuurlijke uitstraling zuivere grootte van een erwt is voldoende. Voor een volledige dekking neem een ​​munt middelgrote hoeveelheid foundation.

Puntjes op de foundation over je hele gezicht met je vingers.

Zachtjes verspreid de stichting met uw vingers of een foundation kwast. Als u wilt dat een gelijkmatige verdeling van de stichting is het best aangebracht met een foundation kwast.

Laat de basisset voor 1 tot 2 minuten en vervolgens met een compact poeder aan de stichting voor een gezicht zonder olie te stellen.

Als je wilt acne littekens of donkere vlekken te verbergen, de puntjes op de fundering op tekenen en samenvoegen in een aftakking voor een onberispelijke afwerking.

Mijn ervaring met de huid Lakme Naturelle Daily Foundation - Shell:

De stichting Lakme Silk Naturelle detailhandelsverkopen in een bruine buis verpakking. De dop is het fundament schroefdop en is handig voor gebruik. De stichting is morsbestendig verpakking en reizen vriendelijk. Het heeft een zachte geur om koel te blijven. De stichting Lakme Silk Naturelle in de schaal schaduw is half gele tint, maar is sterk afgezwakt beige tinten aan. De schaduw product is geschikt voor wheatish tot donkere huidskleur en niet mensen met huidtinten zeer diepe passen.

De consistentie van de stichting is als een dunne crème dus het is belangrijk om de fundering te mengen echt goed. De stichting verdeelt gelijkmatig op de huid en dan is het probleem van de pleister niet aan de orde. De structuur is zeer zacht en voelt zeer licht op de huid. Alleen biedt lichte tot middelzware dekking en heeft geen betrekking op zware borden. Vlekken en vlekken kunnen gemakkelijk worden gedekt. De stichting heeft een sterke geur van talkpoeder dat alleen nog voor ongeveer 5 tot 10 minuten op de huid en dan verdwijnt.

De stichting in Shell geeft een zeer natuurlijke afwerking voor de huid. Hij vestigt zich in een matte afwerking poeder en geen dauw. De huid lijkt zeer natuurlijk en de secretie van olie voor ongeveer 2 of 3 uur na het aanbrengen. Ik heb gemengde huid en ik merkte dat mijn huid was vettig in 4 uur. Stamina is gemiddeld en zou verdere verfijningen nodig om te verblijven voor de hele dag. Blijft mijn huid gemengd gedurende ongeveer 3 en een half uur. Stichtingen vloeistoffen kunnen oxideren na 10 minuten na het aanbrengen, maar de Lakme perfecte vloeibare foundation oxideert niet op mijn huid. Ik regelmatig gebruikt en heeft nooit enige irritatie of puistjes veroorzaakt. De stichting kan gemakkelijk worden verwijderd met make-up removers of detergenten.

Over het algemeen, deze vloeibare foundation is een kosten vriendelijke erg handig dat is gemakkelijk beschikbaar op de markt. Een enkele buis wordt verkocht bijna 27 ml van de stichting. Dus, zelfs indien dagelijks gebruikt, zal het gemakkelijk langer dan 2 maanden.
Het enige nadeel van deze stichting is dat het een heeft gemengd echt goed op een natuurlijke onberispelijke afwerking te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha