Lakme Sheer Satin Lip Gloss - Shadow 61 - Review & Swatch

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 4


Lichtgewicht formule en absoluut transparant Lip Gloss - Go For Colored lipgloss !!


Een mooie glimlach kan oplichten een kamer! En een mooi paar lippen kan elke glimlach te maken is de moeite waard een miljoen dollar!

Dus, wat je nodig hebt voor mooie lippen? Ja, u leest het goed! Een goede lipgloss (onder andere)! Een lip gloss geeft lippen met weelderige glans. De lipgloss Ik ben bezig vandaag belooft om je lippen te geven onmiddellijke glans en bloei. Lakme biedt over het algemeen hun beloften, zodat wanneer er wordt gezegd dat hun pure lipgloss transparante direct kunt toevoegen een boost van glans en schittering aan uw matte lippenstift proberen, ik wil geloven! Lakme beschrijft ook hoe een lipgloss, die volledig zal doordrenken lippen in een gesmolten glans met zijn licht schijnen formule veren glad - ziet er geweldig uit, is het niet? De lipgloss is doordrenkt met hydraterende vitaminen, dus nu je lippen kunt alle verwennerij krijgen die ze verdienen.


Laten we overgaan tot de beoordeling!

Prijs:

INR 32

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet in de lip gloss genoemd.

Instructies voor gebruik:

  • Open de dop van de glans.
  • Gebruik de staf en toepassen van de lipgloss over de lippen, laag voor meer dekking.

Mijn kijk op de Lakme Sheer Satin Lip Gloss in de schaduw 61:

De lip gloss komt op een eenvoudige en transparant lichaam. Het pakket kunt u de hoeveelheid van het product te zien naar links en ook om de kleur gemakkelijk te identificeren als je meer dan een van deze. De lipgloss dop past goed en dan het pakket is gemakkelijk te vervoeren. Een kleine spiegel boven de dop voor touch geplaatst. De staf van de glans heeft een hinde voet applicator. De applicator is een beetje 'plat en heeft niet genoeg product niet te verzamelen in de eerste duik in zichzelf. Over het algemeen, de verpakking is aanvaardbaar voor de prijs. De productcode wordt gedrukt op de onderzijde van de glans. Hoewel, ik wou dat deze glossen komen met namen in plaats van nummers. Voel me zo onpersoonlijk nummers, toch?

Het nummer 61 is een schaduw transparant met absoluut geen shimmer deeltjes, waardoor het perfect als dagelijks gebruik. En als je net als mij, wil je ook mee naar huis nemen! Waarom in de wereld niet? Ik denk dat we moeten altijd mooi te kijken!

U kunt het verloop van een lippenstift of lippenbalsem voltooien tot een hoge glans toe te voegen. Geeft meteen weelderige lippen. Als u geen diepe lip pigmentatie hebben, zal deze schaduw alleen goed uitzien. Het zal een lichte glans toe te voegen aan de lippen. Mensen met een gepigmenteerde lippen kan worden aangebracht over een matte lippenstift of lippenbalsem. De schaduw lipgloss past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. Het is een universeel vleiend schaduw en genoeg voor iedereen zal zijn.

Het enige probleem met deze tint is dat zodra icing over een lipstick kleur, het is echt moeilijk om de tint van de buis te verwijderen. En als je het niet verwijderen van de lipstick vlek van de staf zal dan veranderen de kleur van de glans! Zullen niet langer een pure glans transparant, dus ik raad je de staf elke keer dat je laag over lipproducten gekleurde reinigen.

De gloss heeft een zoete geur, die is helemaal comfortabel en niet ongerust over de vraag. De geur blijft ongeveer 5 tot 10 minuten op de lippen, en geleidelijk verdwijnt. Ik weet zeker dat de geur niet storen.

De plot van deze lipgloss is glad en glijdt moeiteloos op mijn lippen. Het voelt een beetje 'kleverig op verzoek, maar het is erg ongemakkelijk. De lipgloss geeft een glanzende afwerking voor de lippen. De pigmentatie van de glans is zeer zuiver. Uithoudingsvermogen van de glans is gemiddeld en blijft gedurende 3 tot 3 en een half uur na het aanbrengen. Deze lipgloss zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag. Kortom, ik zou zeggen, gezien de prijs, de formule is niet echt indrukwekkend. Als je een lichte lipgloss formule dan zult u van deze reeks.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha