Lakme Sheer Satin Lip Gloss - Shade 51Textuur glad en zacht Bruin Lip Gloss - je kunt het eens proberen !!


Een lipgloss geeft de lippen een hoge glans, die geeft je nu een vollere, pruilen mollig en glanzend. Vandaag heb ik een mooie lipgloss van Lakme dat ik zal spreken.

Lakme beschrijft dit als een lipgloss die volledig doordrenkt lippen in een gesmolten glans met zijn licht schijnen formule veren glad. Zij stelt ook voor lange uren van glans te geven. De lipgloss is doordrenkt met hydraterende vitaminen, zodat u uw lippen kunnen behandelen met ultra-comfortabele afwerking.


Prijs:

INR 325

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet in de lip gloss genoemd.

Instructies voor gebruik:

  • Open de dop van de glans.
  • Gebruik de staf en toepassen van de lipgloss over de lippen, laag voor meer dekking.

Mijn ervaring met de Lakme Sheer Satin Lip Gloss - Shade 51:

De lip gloss komt op een eenvoudige en robuuste lichaam. En 'volledig transparant, zodat u kunt het product van de linkerkant. De kap past goed en lipgloss blijft zitten, dus het is gemakkelijk te vervoeren. Een kleine spiegel boven de dop geplaatst voor doeleinden aan te raken en is handig voor op reis. Ik hield van het idee van een spiegel met glans. De staf van de glans heeft een hinde voet applicator. De applicator is een beetje 'plat en heeft niet genoeg product niet te verzamelen in de eerste duik in zichzelf. Over het algemeen, de verpakking is aanvaardbaar voor de prijs.

Het nummer 51 is een schaduw diepe bruine tint met wat glitter deeltjes in zitten. De schittering is fijn gemalen en zeer comfortabel op de lippen. De kap kan gemakkelijk worden uitgevoerd omdat het niet erg donker, maar een zuivere diffuse bruin. Als u voorkomen donkerbruine kleur van de lippen, dan moet je dit proberen. De kleur zal perfect werken voor elke dag en past op alle huidtinten Indianen.

De gloss heeft een zoete fruitige geur die is helemaal comfortabel en niet ongerust over de vraag. De geur blijft ongeveer 5 tot 10 minuten op de lippen, en geleidelijk verdwijnt. Ik weet zeker dat de geur niet storen.

De plot van deze lipgloss is glad en glijdt moeiteloos op mijn lippen. Het is een beetje 'plakkerig over de aanvraag, maar niet erg ongemakkelijk. De lipgloss geeft de lippen een glanzende finish zaden vanwege de shimmer deeltjes. De pigmentatie van de glans is zeer zuiver. Niet toedekken lip pigmentatie helemaal als lipgloss ondoorzichtig, maar zorgt voor een zuivere dekking media.

Uithoudingsvermogen van de glans is gemiddeld en blijft gedurende 3-3 en een half uur na gebruik achterlaat kleine vonken op de lippen. Deze lipgloss zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag. Kortom, ik zou zeggen, gezien de prijs van de formule is niet echt indrukwekkend. Als je een lichte lipgloss formule dan zult u van deze reeks.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha