Lakme Sheer Satin Lip Gloss - Shade 41Goede schaduw en goed gepigmenteerd Lip Gloss - Probeer andere tinten !!


Glans, schittering en stelen de schijnwerpers, dit is precies wat een gloss Lip geleden! Biedt lippen met een hoge glans en briljante glans voegt een perfecte sexy steenbolk. Lipgloss is een grab-and-go make-up essentieel. Lakme is een merk make-up van het vertrouwen dat talrijke huidverzorging en make-up producten verkoopt.

Sheer Lip gloss satijnen Lakme serie werd gelanceerd met 8 mooie schaduwen. De schaduw neem ik vandaag is nummer 4 schaduw Volgens Lakme, deze lipgloss drenches lippen in een volledig gesmolten glans met zijn licht schijnen formule veren glad. Zij stelt ook voor lange uren van glans te geven. De glans is doordrenkt met hydraterende vitaminen, zodat u uw lippen kan behandelen om te eindigen ultra comfortabel.


Prijs:

INR 32

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet in de lip gloss genoemd.

Instructies voor gebruik:

  • Open de dop van de glans.
  • Gebruik de staf en toepassen van de lipgloss over de lippen, laag voor meer dekking.

Mijn ervaring met de Lakme Sheer Satin Lip Gloss in de schaduw 41:

De lip gloss komt op een eenvoudige en robuuste lichaam. En 'volledig transparant, zodat u kunt het product van de linkerkant. De kap past goed en lipgloss blijft zitten, dus het is gemakkelijk te vervoeren. Een kleine spiegel boven de dop geplaatst voor doeleinden aan te raken en is handig voor op reis. De staf van de lipgloss is niet te lang of te kort en heeft een hinde voet applicator. De applicator is niet genoeg krijgen van het product te verzamelen in een enkele duik, moet je onderdompelen minstens 2 of 3 keer om het product genoeg van krijgen. Ik wil graag Lakme had een applicator beter voorzien. Ik denk dat de klant verdient veel voor de betaalde prijs!

Het nummer 41 is een mooie schaduw schaduwen diep bruin met sterke rode tint aan het. De lipgloss bevat zeer fijne deeltjes van goud shimmer. De glitter is zeer fijn gemalen en comfortabel. De kap kan gemakkelijk worden uitgevoerd omdat het niet erg donker, maar een bruine zuiver diffuus. De kleur werkt perfect voor bruiden en voor speciale gelegenheden en feestdagen. Is het niet een kleur alledaagse wel.

De gloss heeft een zoete fruitige geur die is helemaal comfortabel en niet ongerust over de vraag. De geur blijft ongeveer 5 tot 10 minuten op de lippen, en geleidelijk verdwijnt.

Deze bijzondere tint lipgloss past bij alle huidtinten Indianen. De plot van deze lipgloss is glad en glijdt moeiteloos op mijn lippen. De glans heeft shimmer zeer fijne deeltjes, die goed gaan met de kleur van de lippen en geen afwerking zeer koude lippen niet bieden. De pigmentatie van de glans is zeer zuiver, zoals uit zijn naam! Niet toedekken lip pigmentatie helemaal als lipgloss ondoorzichtig, maar zorgt voor een zuivere dekking media. De finale van deze lipgloss is, nou ja, gepolijst! En 'licht en maakt de lippen voelen niet zwaar of plakkerig.

Uithoudingsvermogen van de glans is gemiddeld en blijft gedurende 3-3 en een half uur na het aanbrengen en laat weinig vonken van goud achter op de lippen. Deze lipgloss zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag. Je moet ook de glans opnieuw toe te passen na het eten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha