Lakme Sheer Satin Lip Gloss - Shade 23Goede schaduw en gemiddelde Staying Vermogen Lip Gloss - probeer een andere Shades !!


Wie houdt niet van de lippen glanzend en helder? Ieder van ons, toch? Wij geven de voorkeur meestal een lipgloss dan lippenstift voor dagelijks gebruik. Lipgloss geeft een kijkje diffuus en glanzende lippen. Dit is de reden waarom lipgloss is erg populair onder jonge meisjes en dames. Dus vandaag, ik ben bezig een mooie lipgloss van Lakme - Sheer Satin Lip Gloss in 'Shade 23'.

Lakme Sheer Satin Lip Gloss beweert dat het uw lippen doordrenken in een gesmolten hoge glans met zijn heldere formule glad en veren. Zij stelt ook voor lange uren van glans duren. De glans is doordrenkt met hydraterende vitaminen, zodat u de lippen van een satijnen afwerking en uiterst comfortabel kunnen behandelen.
Dus, is deze lipgloss echt comfortabel? Het is echt lang duren? Lees verder om te weten hoe het product ging op zijn beoordeling.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 3200-75 ml.

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de dop van de glans.
  • Gebruik de staf en gelden de lip gloss allemaal. Laag voor meer dekking.

Mijn ervaring met de Lakme Sheer Satin Lip Gloss in 'Shadow 23:

Het meest interessante voor mij is om de verpakking glans. Een kleine spiegel boven de cap voor retoucheren doeleinden geplaatst. Ik vond het idee om een ​​spiegel in een lipgloss. Het is een zeer functioneel en handige verpakking. De verpakking is handig voor op reis ook. De gloss heeft een applicator wand voor de toepassing. De staf is een beetje 'dunner dan andere lipgloss toverstokken. Niet genoeg product de eerste keer dat u de tube nemen niet nemen. Dan moet je de staf dip in de glans voor 2-3 keer om voldoende hoeveelheden van het product te verkrijgen.

De lip gloss komt op een eenvoudige en robuuste lichaam. Het is duidelijk dat kunt u het resterende product te zien. De kap past goed en is gemakkelijk te lipgloss vervoeren.

De gloss heeft een fruitige geur die is helemaal comfortabel. Al de glans van de lijn een soortgelijke geur. Een verblijf van geur voor ongeveer 5-10 minuten op de lippen te sturen applicaties en dan verdwijnt. Ik ben er zeker van, zal gevoelige neus geen enkel probleem met de geur hebben want het is zeer mild.

De 'Shadow Number 23' is een prachtige roze met sterke tinten van pruimen aan. De kap kan gemakkelijk worden uitgevoerd omdat het niet erg donker, maar een zuivere kleur wijdverbreid. Als je weg te blijven van donkere kleuren, dan moet u deze schaduw proberen. De kleur werkt perfect voor elke gelegenheid, partij, evenals iedere dag. Deze tint past eerlijk, medium en donkere huidskleur nog donkerder. Het zal werken in bijna alle huidtinten Indianen. Het is een universeel vleiend tinten.

De plot van deze lipgloss is glad en glijdt moeiteloos op mijn lippen. De meeste lip gloss zeer plakkerig en ongemakkelijk op de lippen. Maar dit voelt super licht op de lippen. De pigmentatie van de glans is gemiddeld. Hoe is een donkere schaduw, dekt zij maximaal lip pigmentatie in een mate, maar niet volledig, omdat de matte lipgloss. Geeft een glanzende afwerking. De formule lipgloss hebben geen effect mollig de lippen, maar het geeft een slank en vollere lippen.

Uithoudingsvermogen van de glans is gemiddeld en blijft ongeveer 3 en een half uur na aanbrengen. Laat een lichte roze tint achter op de lippen. De lipgloss maakt geen vlekken de lippen, dan, een watje, zonder make-up remover kan de glans gemakkelijk verwijderen. Deze lipgloss zal regelmatig opnieuw aanbrengen vereist om te verblijven voor een hele dag. Zou overleven met lichte snacks, maar geen maaltijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha