Lakme Radiance Teint Compact - Marmer - Review & SwatchParfum goede en betaalbare CompactFlash geef het Zeker een keer te proberen !!


Wij vrouwen zijn altijd bereid om die extra mijl om het perfecte product dat ons gezicht glans zal maken met een natuurlijke bloei te lopen, het verbergen van alle punten, het minimaliseren van ongewenste lijnen, 's avonds de huid toon en werken. Utopie? Misschien, maar we doen besteden tonnen geld in onze zoektocht naar een product zo perfect.

Laat me helpen met het vinden dat ongrijpbare perfecte compact. Misschien kan je een beetje 'van geld te besparen met de hulp van deze review ook! Presenteren u Lakme Radiance Teint Compact. Komende vanuit het huis van Lakme, dit product heeft veel verwachtingen waarmaken


Productomschrijving:

De compacte Lakme Radiance Teint is verrijkt met vitamine poeder compact foundation gevormd om een ​​stralend uiterlijk te geven. Complex bevat allantoïne, die helpt om de huid glad te maken. De geavanceerde technologie in micro geeft een vlekkeloos matte afwerking. Het wordt geformuleerd met vitamine E en C, die hydrateert en beschermt de huid tegen vervuiling.

Prijs en hoeveelheid:

INR 104 per 9gm.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet in de verpakking vermeld.

Indicaties voor gebruik:

Begin met het aanbrengen van de concealer en foundation. Door een kleine hoeveelheid poeder compact met een grote poeder borstel zacht. Tik het overtollige poeder en schuif de borstel over de hele gezicht en hals. Waar nodig, net dep de poeder in gebieden waar de truc dun is verdwenen.

Klachten:

Het product beweert een gladde afwerking laatste geven en zelfs saai uitzien.

Houdbaarheid:

36 maanden vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Lakme Radiance Teint Compact in natuurlijke marmer:

Een goede compact is zeer essentieel als het gaat om make-up. Ik was op zoek naar een compacte, dat ik elke dag zou kunnen gebruiken. Ik moest om volledige dekking te bieden voor mijn huid en huid tekenen dat mijn gezicht stip. Ik verkend rond het winkelcentrum en eindigde het kopen van de Lakme Radiance Teint Compact. De Compact is verkrijgbaar in vier kleuren om uit te kiezen. Ik kocht de schaduw natuurlijk marmer, die recht huidtinten witachtig past.

De Radiance Teint Compact wordt geleverd in een bruine plastic geval. De compacte behuizing sluit perfect aan. Het pakket wordt geleverd met een spiegel en een puff spons. De spons is van behoorlijke kwaliteit, dus ik gebruikt voor de toepassing van het verbond, zonder de noodzaak voor een speciale applicator borstel compact. De compacte moet met zorg worden behandeld als het heeft een geïntegreerde spiegel. De compacte bevat alle productinformatie op de achterkant van de. De naam tint wordt ook vermeld op de verpakking. De spons en het poeder worden gescheiden door een kunststof folie. Het product is gemakkelijk te transporteren en robuust.

De consistentie van compacte kalksteen, maar mengt goed op aanvraag. De textuur is zacht en glad. Het heeft een bloemige geur die is echt mooi en ik ben er zeker van dat de meesten van jullie zullen genieten van de geur. Het belangrijkste aspect van een compacte dekking. Dus hoe werkt het tarief Compact Lakme Radiance Teint? Nou, het geeft een goede dekking en bleef op het gezicht gedurende meer dan drie uur. De compacte dekt niet alle tekenen op de huid wel. Ik heb een gemengde huid en had geen irritatie of puistjes op mijn huid veroorzaken. De compacte zeer licht op de huid en absorbeert de overtollige olie van de huid zodanig dat. Het eindresultaat? Een mooie matte afwerking!

Het product heeft mijn vette huid gemaakt, zodat het mensen met een vette huid te zullen passen. De enige zorg is dat de overeenkomst SPF, dat is een absolute must als je elke dag wilt gebruiken niet bevat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha