Lakme Radiance Teint CompactEen goedkope prijs en perfect Blended Compact - Liefhebbers Out There grab truc !!


Controleer zak ijdelheid van elke vrouw en bent u zeker van een compacte doos te vinden. De compacte is het element make-up basis, dat is een absoluut essentieel voor alle vrouwen die de zorg op je best uitzien. Lakme is een van de meest populaire cosmetische merken in het land. De Lakme Radiance Teint Compact (Natural Shell) is een interessant product te herzien.

Lees verder om te weten waarom!


Over Lakme Radiance Teint Compact (Natural Shell):

Het bedrijf beweert dat dit pact is verrijkt met vitamine C en vitamine E, die hydrateert en beschermt het gezicht tegen vervuiling. Deze compacte heeft complexe allantoïne, die een gladde afwerking en een basis voor make-up geeft. Het geeft ook een matte afwerking met behulp van de geavanceerde technologie van micro-mesh. Een kleine aanraking met deze compacte poeder geeft een stralende gloed op het gezicht.

Prijs:

Rs 110

Houdbaarheid:

36 maanden vanaf de datum van de verpakking.

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten is niet vermeld op het product.

Hoe te gebruiken:

Dit poeder compact is om gebruikt te worden na het aanbrengen van foundation. Het fungeert als cosmetisch afwerking van de totale samenstelling verbeteren. Dit is een ideaal product voor touch als het geeft een onmiddellijke helderheid gloeiend gezicht en verbergt gebreken die beginnen met na een paar uur van make-up.

Verpakking:

Dit poeder compact is verkrijgbaar in een compacte behuizing van een vierkant dat een geïntegreerde spiegel heeft. Er is een applicatie pad of bladerdeeg binnen. De buitenste laag van de compacte behuizing is papieren kaart en houdt de binnenkant compact. Er is geen probleem met de compact transport langs de reis.

Mijn ervaring met Lakme Radiance Teint Compact (Natural Shell):

Dit was een van de eerste dingen die ik kocht toen ik ging trouwen en ik had behoefte aan een make-up doos vol cosmetische voorwerpen. Voor make-up amateur zoals ik, is het gemakkelijk om een ​​product te kopen van een bewezen merk als Lakme. Deze compacte is echt een geweldig product en I love it! Het is zeer eenvoudig te gebruiken en te dragen. Het duurt ook langer en geeft totale waarde voor uw geld.

Ik meestal van toepassing foundation als basis make-up en dan bovenkant met deze compacte poeder om een ​​poeder compacte zachte matte finish.This objecten is een van mijn "must-have-in-de-zak" te verkrijgen. Ik heb nooit vergat plop in mijn tas voordat u afsluit. Het heeft me vele malen gered, draaien al mijn blik in een paar minuten. Ik maak me meer zorgen over hoe ik eruit voor een grote vergadering, dankzij dit fantastische product ondergedompeld in mijn tas.

De schelp natuurlijke schaduw is speciaal geformuleerd om witachtig teint. En ik heb een blanke huid helft dus dit schaduw past perfect bij mij. Het pad toepassing of adem voorzien in de compacte behuizing is zeer zacht en is makkelijk te gebruiken. Je kan ook een kwast of spons te gebruiken om deze stichting compacte toepassing.

De spiegel aan de andere kant van het compacte groot genoeg om gezien te reflexen die het proces zeer eenvoudige applicatie maakt. Met deze compacte poeder in de zak, geen behoefte om te zoeken naar een spiegel voor een touch-up! De compacte afmetingen is niet groot en kan gemakkelijk worden vervoerd in een tas clutch comfortabel.

Product Rating:

4/5

Zal ik terugkoop/advies Lakme Radiance Teint Compact (Natural Shell):

Ja, ik beveel het aan alle liefhebbers van make-up die er zijn. En ook voor degenen die het nemen van hun eerste voorzichtige stap in de wereld van de make-up. Deze eenvoudig compact te gebruiken zal uw reis een stuk makkelijker maken.

Ik zal zeker meer te kopen, want het is een compacte zeer goedkope prijzen. De compacte is gemakkelijk beschikbaar op de markt en is perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha