Lakme Pure Rouge Rouge - Rose CrushMooie kleur en fatsoenlijke Staying Vermogen Blush - Pronk een heldere Rosy !!


Wilt u een kijkje nemen zonovergoten sport? Een natuurlijke blos op haar wangen is moeilijk te vinden, dus de meeste vrouwen hun toevlucht tot het gebruik van blush aan die rode wangen te krijgen! Een goede blush kan direct fleuren een saaie gezicht voor een frissere uitstraling en gemarkeerd. Vegen net blush boven de stichting of kale wangen voor een snelle hint van kleur.

Lakme is een populair merk van cosmetica en produceert tal van schoonheidsproducten om u er prachtig uit. Het bereik van Lakme Pure Rouge Rouge beschikt over vele interessante nuances. De schaduw neem ik vandaag de dag is de 'Crush Rose. "


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 450 voor 6 gm.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Open het deksel en dompel de borstel van de blos op de roodheid te laden.
  • Tik het overtollige poeder.
  • Veeg de blos over je jukbeenderen om kleur toe te voegen aan je wangen.
  • Herhaal dit om meer kleur toe te voegen, indien nodig.

Mijn ervaring met de Lakme Pure Rouge blush 'Crush Rose:

De Lakme Pure Rouge Rouge in 'Rose Crush' detailhandelsverkopen in een rechthoekige roze gouden kast met een transparante deksel en een kleine borstel. De verpakking van de blush is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Het borsteltje is handig voor touch-ups. Dat het pakket ontbreekt een kleine spiegel, zou dat echt helpen de gebruiker. Met deze blush, moet ik een kleine spiegel in mijn tas voor een snelle touch-ups-niet betaalbaar voor iedereen te brengen. Het pakket van blush roze goud is de laatste kleur vernieuwd. De nieuwe verpakking lijkt robuuster dan de oude te zijn. Productdetails worden afgedrukt achter de zaak blush.

De blush in 'Rose Crush' is een rode tint met sterke aardse bruine tinten aan. De toon is erg mooi en zou alle huidtinten indianen aan te passen. Vrouwen met een lichte huid moeten blozen van toepassing met een lichte hand anders zou lijken modderige tegen hun huid. Hoewel, de schaduw werkt op bijna alle soorten teint, maar de huid getinte en donkere bruine vrouwen zullen het meest profiteren 'Crush Red.' Ik wil deze schaduw te gebruiken als een blush en een bronzer. Het toepassen van de jukbeenderen tilt het gezicht en direct geeft je gezicht een gebruinde huid effect.

De blush is absoluut vrij van deeltjes shimmer en kunt u comfortabel sport zonder ongemak. Dragen naar het kantoor elke dag, of toe te passen op de wangen voor een speciale gelegenheid - de schaduw is perfect, het maakt niet uit wanneer je het wilt gebruiken.

De plot van de blush is zeer fijn en glad. De pigmentatie van de blush is geweldig en zijn schaduw absolute presenteert in één schot. Maar tik het overtollige poeder voor het aanbrengen als de schaduw is een beetje 'geconcentreerd. De blush glijdt goed en voelt licht aan op de huid. Ik merkte absoluut geen puistjes of allergische reacties sturen de toepassing van blozen.

De veerkracht van de blush is vrij goed in vergelijking met andere tinten van dezelfde reeks. Het blijft een goede vier en een half uur na het aanbrengen.

Als u wilt maken van de roodheid langer duren, toepassen van een primer over het gezicht. Verhoogt de draagtijd van de roodheid. Als u een zeer vette huid, moet u zeker dragen een goede primer te vervagen of plooien van de roodheid te voorkomen. Kortom, dit is een geweldige blush elke dag met een vriendelijke prijs.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha