Lakme Pure Rouge Rouge - Peach AffairMooie kleur en budget-vriendelijk Fard - Get Glam Kijk voor speciale gelegenheden !!


Een bleke gezicht ziet er zwak en ongezond. Het toepassen van een blos geeft het gezicht een vleugje kleur, dat maakt je gezond, gelukkig, leuk en cool uit! Een goede blush benadrukt je jukbeenderen en andere gelaatstrekken. Maar dat brengt een slechte blush kan je nep en onnatuurlijk uitzien. Ik, voor een, nooit een stap zonder wat kleur op de wangen. Het dragen van een blush maakt me warm en vrouwelijker. Het aanbrengen van blush maakt mijn gezicht kijken zonovergoten en ik gewoon hou van de look!

Lakme als merk staat bekend om het aanbieden van kwaliteit cosmetica tegen een betaalbare prijs. De Pure Rouge Rouge is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die goed werken voor alle huidtinten Indianen. Vandaag, ik wil zien een mooie perzik blozen Affair van deze bijzondere reeks. Lakme beweert dat dit product speciaal is ontworpen om een ​​lichte zijdeachtige afwerking van de jukbeenderen te bieden.


Laten we beginnen met de beoordeling!

Prijs:

INR 450.

Aantal:

6 gram.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Instructies voor gebruik:

  • Open het deksel en dompel de borstel van de blos op de roodheid te laden.
  • Tik het overtollige poeder blush.
  • Veeg de blos over je jukbeenderen om kleur toe te voegen aan je wangen.
  • Herhaal dit om meer kleur toe te voegen.

Mijn ervaring met de Lakme Pure Rouge Rouge in Peach Affair:

Lakme heeft dekking geval blozen bruine wikkelen bruin pastel roze onlangs vernieuwd. De blush verkoopt in een rechthoekige behuizing met een doorzichtige deksel met een borsteltje. De verpakking van de blush is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Het borsteltje is handig voor touch-ups en snel applicaties. Product details als afwerking en de naam worden afgedrukt schaduw achter het geval blush.

De blush in Peach Affair is peachy kleur met sterke tinten rood. Het komt in de vorm van poeder en geeft een zijdezachte finish. De kleur is erg mooi en geschikt voor eerlijke, medium en donkere huid indianen zou zijn. Roodheid laat een zeer glanzende afwerking en het doet mijn gezicht te verhogen, zelfs zonder oogschaduw. Een goede getinte moisturizer en deze blush met een gedurfde lipstick kan een dramatische look truc fleuren.

De blush is zeer fijne deeltjes van goud shimmer die niet agressief en kunt u comfortabel sport, zelfs als je niet van sparkly bloost. De blush is zeer fijn gemalen en de textuur is zacht. Tijdens het aanbrengen van blush, doet wat stof niet uit, want het is zo zacht. Ik beveel tikken de overtollige poeder en vervolgens toepassen op je wangen te hoge borg van kleur te voorkomen. De blush glijdt als boter en voelt licht aan op de huid. Ik merkte absoluut geen puistjes of allergische reacties. De pigmentatie van de blush is erg goed en de ware kleur komt in twee schoten.

De veerkracht van de blush is gemiddeld en heeft de neiging te vervagen na vier en een half uur van toepassing. Ik stel voor dat je de roodheid met een crème blush huisstijl of draag een goed oog primer onder de draagtijd van de roodheid te verhogen. Als u een zeer vette huid moet u zeker dragen een goede primer te vervagen of plooien van de roodheid te voorkomen. De blush geeft een zeer glanzende afwerking en ik raad deze blush voor speciale gelegenheden en feestdagen. En zeker niet geschikt voor dagelijks gebruik. Kortom, dit is een geweldige budget vriendelijke blush met een goede structuur en pigmentatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha