Lakme Pure Rouge Rouge - Ginger VerrassingIndrukwekkende kwaliteit en boeiende schaduw Blush - Ideaal voor alle huid Indianen !!


Gezicht contouren met de hulp van blush kan echte magie doen en kan je er aantrekkelijker. Een vleugje blush kan jukbeenderen markeren en fleuren je gezicht meteen. Voor een natuurlijke look pure, bloost en bronzers ondoorzichtige aarde het beste werken, terwijl voor speciale gelegenheden, blush shimmer zijn een goede keuze.

Lakme als merk staat bekend om het aanbieden van kwaliteit cosmetica tegen een betaalbare prijsklasse. 'Pure Rouge Blush' is een andere populaire cosmetische lijn van Lakme. Het is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren die goed werken met bijna alle huidtinten Indianen. Vandaag wil ik het fard 'Ginger Surprise' toetsing door deze bijzondere reeks.


Laten we nu eens naar de herziening ervan.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 450.00 6 gr.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Open het deksel van blush.
  • Dompel de borstel om de roodheid te laden.
  • Tik het overtollige poeder blush.
  • Veeg de blos over je jukbeenderen om kleur toe te voegen aan je wangen.
  • Herhaal dit om meer kleur toe te voegen, indien nodig.

Mijn ervaring met de Lakme Pure Rouge blush Ginger Verrassing:

De Lakme Pure Rouge blozen Ginger Verrassing detailhandelsverkopen in een bruine rechthoekige kast met een transparante deksel. Een kleine borstel is voorzien van de blush voor touch-ups. Ik wilde heel graag een spiegel werd ook voorzien van het pakket. Het zou heel handig voor op reis en dan raakt. De verpakking van de blush is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Productdetails worden afgedrukt achter de zaak blush.

De roodheid wordt gepresenteerd in de vorm van poeder. De verpakking van de blush is zeer fragiel. Je moet altijd onthouden om het veilig te bewaren.

De blush in 'Ginger Surprise' is een teken van het vissen met sterke aardse tinten van bruin in. Heeft niet de glitter deeltjes. De kleur is erg mooi en zou geschikt zijn donkere huid eerlijke, medium en zijn. Mijn donkere huidskleur, moet ik de kleur overlay om goed opdagen. Als u op zoek geweest naar roze en perzik bloost en niet vertrouwd bent met bruin, probeer dan 'Ginger Surprise'. De schaduw is een perfecte mix van perzik en bruin.

Roodheid laat een satijnen afwerking veel en ik willen dragen voor de dag. Maar het werkt goed genoeg voor de nacht.

De blush is zeer fijn gemalen en de textuur is zacht. De pigmentatie van de blush is echt goed. Met één slag, de absolute kleur van roodheid optreedt. Ik wil graag de blush aanbrengen met een borstel voor de uniforme verdeling. Bereikt een onberispelijke afwerking. De blush past goed in de huid en is niet een kijkje te fragmentarisch te geven.

De veerkracht van de blush is gemiddeld. Het begint pas dragen na 4 uur na aanbrengen. Ik raad het instellen van de blush met een crème blush aan te passen. Als alternatief kunt u ook dragen een goed gezicht naar beneden onder de draagtijd van de roodheid te verhogen.

Kortom, dit is een geweldige budget vriendelijke blush met een goede formule. Ik merkte absoluut geen puistjes of allergische reacties sturen de toepassing van blozen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha