Lakme Perfecting Liquid Foundation - Natural PearlGemakkelijk blendable En Licht Textuur Liquid Foundation - Wees voorzichtig met het kiezen van The Shade !!


Na het bekijken van een aantal producten voor huidverzorging, hier ga ik een vloeibare foundation herzien. Nou, Lakme Perfecting Liquid Foundation is een van de meest populaire en stichtingen goedkoopste op de markt. Ik weet dat velen van jullie hebben al geprobeerd. Maar degenen die nog steeds geef het een schot kon de post voor een beter idee te beheersen.

Productomschrijving:


Lakme Perfecting Liquid Foundation is een product van Hindustan Unilever Limited. Het is een stichting zonder olie, dat is waterbestendig en past in de huid heel gemakkelijk. Het is verrijkt met vitamine E, die vocht geeft aan de huid en kalmeert. Het product bevat ook siliconen die het gemakkelijker maken om toe te passen verspreidt het gelijkmatig over de huid. Als gevolg daarvan krijgt de gebruiker een deksel met veer-achtige afwerking. Zij stelt ook om te helpen de huid zacht en stralend.

De Perfecting Stichting vloeistof uit Lakmé is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren:

  • Natural Pearl - Voor Clear Skin
  • Natuurlijk marmer - Voor de juiste huid wheatish
  • Natuurlijke Shell - Voor huid wheatish
  • Coral Natural - Voor wheatish tot donkere huid
  • De duur van het product is 30 maanden.

Prijzen:

Rs. 99-27 ml

Hoe te gebruiken:

Reinig je gezicht correct. Solliciteer vloeibare foundation in de punten met de vingertoppen. Meng correct. Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten:

Bevat vitamine E en siliconen. Er is een gedetailleerde lijst van ingrediënten vermeld op de fles of vermeld op de officiële website.

Mijn ervaring met Lakme Perfecting Liquid Foundation:

Ik gebruik Lakme Perfecting Liquid Foundation in de schaduw natuurlijke parel en dat ook, voor een lange tijd. In eerste instantie was ik een beetje 'sceptisch over de keuze van de sleutel als het bedoeld is voor meisjes met een zeer lichte huid. Maar verrassend genoeg (of gelukkig), ik vond het perfect voor mij en ik ben er erg blij mee. Laat me je vertellen mijn ervaring in detail.

Allereerst moet ik zeggen dat de verpakking van het product is niet goed in. Het komt in een kleine glazen fles met een groot rechthoekig, schroefdop bruin van boven. Het lijkt heel simpel en saai. Hoewel de omvang van de fles is goed genoeg om in je tas, je kan gewoon niet het overal mee naartoe nemen dankzij de breekbaarheid. Daarom niet geschikt voor op reis. Het heeft ook een grote mondopening, dat is een grote put-off voor mij. Ik uiteindelijk meer moeten betalen dan ik elke keer dat ik op het punt om het te gebruiken nodig. Verder is een groot aantal foundation accumuleert rond de opening en gedroogd, evenals binnen de dop, die absoluut zijn haat. Ik kan begrijpen dat om een ​​stichting van de begroting kan niet met een pomp dispenser zijn. Maar het bedrijf kan op zijn minst een mondstuk of maak de opening kort om een ​​dergelijke verwarring te voorkomen.

De schaduw die ik gebruik is eigenlijk een one ivoor beige. Het is een romige substantie van gemiddelde samenstelling. Het is niet te dik om de huid uit te breken en niet te vloeibaar te druppelen of vegen. De geur van de stichting is een beetje geneeskunde '. Ik weet niet waarom ik ben net als die van de producten Calamine. Ik heb geprobeerd met en zonder moisturizer. Hoewel ik een droge huid hebt, past gemakkelijk in mijn huid, zonder toepassing van vochtinbrengende crème en laat me niet kijken cakey. Een kleine hoeveelheid is nodig om toe te passen op het gezicht en de hals.

Perfectioneren van vloeibare foundation voelt heel licht op mijn huid en houdt het zacht. Dekking is goed, althans voor mij, want ik heb geen zichtbare vlekken of vlekken op mijn huid. Het effect (een discreet matte afwerking) van het product blijft intact zolang 5 tot 6 uur, en daarna het gezicht begint zijn glans verliest. Slechts gedeeltelijk waterdicht. Eenvoudige schetsen van water kan niet wassen, maar spoelen of wrijven wil. Echter, gezien de prijs en de beschikbaarheid van het product, moet ik zeggen dat het is het proberen waard.

Mijn beoordeling:

25 sterren van 5

Ik zal het product aan?

Ja. Maar wees voorzichtig op de keuze van de sleutel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha