Lakme Perfect Radiance Compact Biege Honey 05Ongelooflijke Shadow en perfect Blended Compact - geschikt voor de vette huid schoonheid !!


Make-up helpt niet alleen onze onvolkomenheden te verbergen, maar helpt ook om onze mogelijkheden te verbeteren. Met behulp van een goede compacte is de eerste stap om die perfecte look te bereiken. Net als de meeste van de vrouwen die er zijn, Lakmé was het eerste merk ik probeerde het en nu ga ik Lakmé 'Perfect Radiance Intense Whitening Compact' te herzien.

Toen ik begon met behulp van Lakme, de prijs was heel betaalbaar. In de loop der jaren is de prijsklasse kroop noorden afdelingen! Maar ik hou nog steeds van deze bijzondere compacte en zijn met behulp van het sinds 5-6 jaar. Lees verder om te weten waarom.


Prijs:

150 INR tot 8 gm

Productomschrijving:

 • Het bevat parels huid witmakers die uw gezicht te geven een gloed paarlen voor de hele dag
 • Het bevat ook multi-mineralen
 • Lichter huidskleur wanneer gebruikt elke dag als Vitamine B3 bevat
 • Het bevat ook SPF 23

Verpakking:

De compact is verpakt in de gebruikelijke compacte doos ronde. De doos bevat een spiegel en een spons applicator. De vorm en grootte van de compacte maakt het draagcomfort. De spiegel en spons applicator kunt u gaan voor een snelle touch-up ooit wanneer dat nodig is.

Wat ik zou Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Compact:

Helaas heeft het Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Compact niet zorgen voor een goede spreiding van de kleuren om uit te kiezen. Van de drie tinten in de aanbieding, de 'honing beige' past bij mijn teint. De keuze van de kleur is slecht, maar gelukkig vond ik dicht-bij-mijn-huid-tone kleur gemakkelijk. Een schaduw is voor eerlijke huidtinten, degene die ik gebruik, honing beige, zowel voor middelgrote of witachtig teint, en de derde is voor donkere huidskleur. Mijn handen zijn gebruinde, maar dit bijzondere tint past bij mijn gezicht perfect.

De textuur van de stichting is zijdezacht en glijdt moeiteloos op mijn gezicht. Het is licht en is dus geschikt voor dagelijks gebruik. Je voelt niet zwaar na toepassing, zelfs wanneer u het laag. Het maakt niet cakey kijken en niet een kaste-wit te verlaten, maar zorg ervoor dat je niet meer dan gebruiken. Geeft een matte afwerking en controleert de olie gedurende de dag - die het perfect voor de vette huid maakt.

Mijn huid vettig en compact dus dit is mijn beste vriend. Ik gebruik vloeibare foundation en gebruik dan deze compacte om mijn foundation te stellen en het langer duren. Deze dubbele applicatie werkt geweldig als ook na het aanbrengen van vloeibare foundation, mijn gezicht niet vettig aanvoelt. Godzijdank! Het controleert het zweet en olie ongeveer drie uur, een periode echt goed. Om het langer duren, draag ik in mijn tas en doe touch-ups op regelmatige tijdstippen, waardoor het helpen van mijn huid olievrij verblijf voor een langere duur.

De compacte bevat Skin Brightening parels maar in tegenstelling tot zijn naam, zijn deze parels niet helemaal schitteren. In feite, de huid daadwerkelijk brandt na het gebruik van dit product. En 'perfect voor dagelijks gebruik, omdat ze lijken niet over-the-top. Het bevat ook SPF 23, die een toegevoegde waarde en het is niet noodzakelijk de bovenste huid met een zonnebrandmiddel extra. Over het algemeen vind ik het en kan het iedereen aanraden.

Pro:

 • Betaalbare
 • Gemakkelijk beschikbaar
 • Gemakkelijk transport
 • Bevat spiegel en spons
 • Verheldert de huid zonder te kijken over-the-top
 • Controleer olie en zweet voor 3 uur
 • Bevat SPF 23
 • Licht
 • Zijn olie vrij

Tegen:

 • Lijst van ingrediënten ontbreekt!
 • Het claimt de huidtint lichter bij regelmatig gebruik, maar na het gebruik ervan voor de 5-6 jaar worden nog een verschil in mijn huid toon te zien.

Beschikbaarheid:

Makkelijk!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha