Lakme negen tot vijf Intense Eyeliner glans - Brown Shimmer - Review & SwatchNogal bruine tint en het einde Shimmers Eyeliner - zal zeker Perk Up Your Eyes !!


Allemaal klaar voor het feest op gang? Wat gaat u doen om uw ogen? Ah! De good ol 'zwarte eyeliner! Maar, echt, hoe ga je om op te vallen in de menigte met dezelfde oude zwarte eyeliner? Wat dacht je van een verandering? Hoe zit het toevoegen van een vleugje aan uw oog make-up?

Er zijn een aantal verschillende tinten van eyeliner op de markt die een vleugje avontuur kunt toevoegen aan uw totale uitstraling. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen voor een kleur die past bij je jurk en je bent good to go!


Hier is een mooie bruin gekleurde eyeliner van Lakme dat je moet proberen. De schaduw is verfijnd, en vrij dun - u kunt elke dag te dragen! Lakme is opnieuw een negen tot vijf Intense Shine Eyeliner Lakme Absolute assortiment glans online. De reeks biedt een aantal mooie kleuren en je kunt er een die het beste werkt voor u koopt. Lakme stelt dat de eyeliner biedt gloeiende ogen in een schot. Lees verder om te weten hoe goed dit product is gegaan voor mij.

Prijs:

INR 275

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet op eyeliner genoemd

Instructies voor gebruik:

  • Verwijder de dop van eyeliner en laden van de borstel met de vloeistof.
  • Gebruik de borstel eyeliner en trek het deksel afhankelijk van uw voorkeur, dik of dun.
  • Na voering uw ogen, sluit de dop stevig aan het drogen van de coating te voorkomen.

Mijn ervaring met de Lakme Nine to Five Intense Eyeliner in Brown Shimmer schijnen:

De eyeliner is verkrijgbaar in een transparante cilindrische buis schattig. Dus als je meer dan één van deze eyeliner hebt, zult u niet hoeft te snuffelen door de kit om de juiste tint te identificeren! Het pakket eyeliner onthult de schaduw, waardoor het gemakkelijk te vinden. De eyeliner is voorzien van een metalen kap gekleurde glanzende, die goed past bij het lichaam en voorkomt het drogen van de coating. De verpakking is strak en compact, waardoor het echt handig voor op reis maakt.

De eyeliner is gepaard met een zeer fijne, lange steel borstel applicator. De punt van de borstel heeft een puntig einde zeer sterk, waardoor het erg gemakkelijk om fijne lijnen of dikke tekenen. De eyeliner glijdt goed en kan veilig op de bovenste en onderste wimperlijn worden toegepast. De eyeliner heeft irritatie of roodheid veroorzaken.

Brown Shimmer is een midden bruine tint met een zeer fijne shimmer deeltjes. De schittering is fijn gemalen en voelt niet zanderig of grote ogen. Met glinstert zijn zo dun, de tint is perfect voor dagelijks gebruik. De kleur is erg mooi en past eerlijke, medium en donkere huid Indianen.

Lakme stelt dat de eyeliner zorgt voor een goede kleur in één keer, maar dat is een stuk! De pigmentatie van de eyeliner is gemiddeld en ik nodig om de kleur overlay twee of drie keer om een ​​goede kleur loon krijgen. De eyeliner droogt tot een satijnen afwerking erg mooi. Eenmaal aangebracht, droogt en zet snel. De textuur is glad eyeliner. De textuur is erg dun normaal vloeibare liners, die helpt te drogen en snel in te stellen. Er is absoluut geen rukken of trekken met deze eyeliner.

Een ding dat ik merkte terwijl gelaagdheid van de eyeliner, is dat hoe meer je niveau, de flakier wordt. Dus, adviseer ik om te werken met kleine hoeveelheden van het product op een moment. De veerkracht van de eyeliner is zeer goed en neigt te buigen net na ongeveer 5 uur van toepassing. De eyeliner is waterdicht en zal een goede make-up remover nodig om volledig te verwijderen uit je ogen. Als u een zeer vette deksels, moet u zeker dragen een goede primer te voorkomen dat vlekken of plooien van eyeliner.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha